Realitybabe i biluheld: Det var karma

‘Ex on the Beach’-babe har et tydeligt opråb til alle bilister: Få mobiltelefonen væk, når I kører bil.

Af Rikke Lynge - 3. december 2019 kl. 20:55

Den tidligere deltager fra ‘Ex on the Beach’ sæson 2 Michelle Ulrichsen er træt af bilister, der ikke kører bil, når de kører bil. På sin Instagram-story fortæller hun, at hun samme dag har været ved at blive ramt tre gange, hvoraf den ene blev en realitet.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe: Aldrig nogensinde igen!
– Til alle jer, der kører bil, kig for helvede op, tak. Kig op fra jeres fucking telefoner, for man kan faktisk godt blive ramt, lyder hendes opråb på Instagram.
Michelle fortæller til Realityportalen, at hun antager, at vedkommende, der ramte hende, kiggede på sin mobiltelefon, da trafikken ikke gik specielt hurtigt, og derfor var vedkommende uopmærksom, siden hun ramte hende.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner

Uheldet var karma, der ramte mig

Michelle var ikke i sin egen bil, da ulykken skete, og hun havde svært ved at fortælle kæresten, hvad der var sket, da hun kørte i hans bil.
– Jeg følte nok også, det var karma et eller andet sted, da det er min fyrs bil, og han havde været nervøs for, om jeg ville skade den. Jeg havde pranket ham mindre end 10 timer inden uheldet om, at jeg havde lavet en skade på den, så det var ikke så sjovt at skulle ringe til ham efter og sige, at denne gang var det altså ikke en prank.
Heldigvis skete der ikke noget med Michelle, men kærestens bil har fået en del skrammer. Hun er taknemmelig for, at hun selv slap med forskrækkelsen, og hun fik efterfølgende en stor undskyldning fra den skyldige bilist, der selv var lige så forskrækket. Ifølge Michelle sad chokket i hende resten af dagen.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk efter endt flirt: Jeg var ikke glad for Sidsel