ENDELIG! Türker åbner donut-butik i København

Mange donut-elskere bliver glade nu, for Türker og hans bror åbner den 3. donut-butik, og den kommer til at ligge i København.

Af Rikke Lynge - 21. april 2020 kl. 8:58

Han har deltaget i ‘Paradise Hotel’ tre gange og ‘Robinsom Ekspeditionen’ én gang, og mange kender ham som en rendyrket realitystjerne, men faktisk er Türker Alici en forretningsmand med stor succes. Succesen ligger i passionen og lysten til donuts.
Sammen med sin bror Ninos Oraha ejer Türker forretningen Bronuts, der sælger et stort udvalg af donuts med alverdens kreative slik-kombinationer. Indtil videre har konceptet to fysiske forretninger i Aarhus, men nu er den tredje på vej og med beliggenhed i København.
– Vi har modtaget nøglerne til vores elskede Bronuts.dk 3.0 på Vesterbrogade i København, skriver Türker i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Er Türker og Sarah sammen igen?
Helt præcis får butikken beliggenhed på Vesterbrogade 37, hvilket er cirka 400 meter fra Københavns Hovedbanegård.
– Vi er så pisse hamrende stolte. Små otte måneder er gået, og vi er på vej til at åbne butik nr. 3. Det er et bevis på, at så længe man har hjertet med, og passionen er der, og man bliver ved med at tro på sit koncept, så skal tingene nok lykkedes, skriver Türker og fortsætter:
– Vi glemmer stadig ikke den dag, folk tvivlede på vores koncept. Ingen kunne forstå, hvorfor vi ville kaste os ud i donuts. Men min bror og jeg har hinanden, og sammen er der intet, der kan komme i vejen for vores succes.
LÆS OGSÅ: Berørt Türker: jeg fortryder mere end nogensinde
Den præcise dato for åbningen af den nye Bronuts butik i København er stadig ikke fastlagt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-finalist: Ville hellere have stået med en anden 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

KØBEN FK HAVN! – Vi kommer! LEJEKONTRAKTEN ER UNDERSKREVET! – Vesterbrogade 37! 400 meter fra banegården ???? – Vi er så pisse hamrende stolte! Små 8 måneder er gået! Og vi er på vej til at åbne butik nr 3 ?? – Et bevis på at, så længe man har hjertet med! Og passionen er der! Og man bliver ved med at tro på sit koncept! Så skal tingene nok lykkedes! – På 8 måneder har vi nået at få 2 kompetente personer vi ikke kunne være foruden @brianscult @brianmkirkegaard ? Ansat en butikschef @ainoborg og hele 23 medarbejdere under os ? – Vi glemmer stadig ikke den dag, folk tvivlede på vores koncept! Ikke kunne forstå hvorfor vi ville kaste os ud i… hvad? Donuts… – Men min bror @kaninoz.oraha og jeg har hinanden! Sammen er der intet der kan komme i vejen for vores succes ? – Så team @bronutsdk … TUSIND TAK FOR ALT DEN STØTTE I GIVER OS! ???❤️?? – – Btw… -Datoen for åbningen er ikke fastlagt – -Der vil komme et opslag omkring søgning af butikschef og medarbejdere til kbh! – -ALLE HENVENDELSER OMKRING ARBEJDE DIREKTE TIL NINOS ELLER JEG, ja… de vil faktisk slet ikke blive taget i betragtning… respekter venligst det ❤️ – -Tilgengæld søger vi flere medarbejdere til Århus butikkerne… se nærmere her @bronutsdk og det samme gælder som for ovenstående ? – Tag en københavner der vil blive glad for denne nyhed ?? – – #bronutsdk #teambronuts #donut #donuts #donuts? #donutlover #lovedonut #donutshop #food #foodlover #oreodonut #toffifeedonut #snickersdonut #daimdonut #donutcoffee #kinderdonut #buenodonut #maxidonut #marsdonut #twixdonut

Et opslag delt af Youtube -> Turker alici (@fitbyturker) den


LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i slem ulykke