Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig

For Ditte var den sidste tid med optagelser hård, og det samme var det at se sig selv efterfølgende i ‘Ex on the Beach’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. april 2020 kl. 07:27

Ditte var med fra begyndelsen og næsten hele vejen til sæsonafslutningen på ‘Ex on the Beach’. Nu sidder hun tilbage med en følelse af, at mange seer har fået et forkert billede af, hvem hun er som person.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange
– Mange seere har fået et billede af mig som en naiv og desperat pige, der hopper på alle fyre. Det er bare ikke den pige, jeg er i virkeligheden. Blandt andet derfor mener jeg, at man skal ikke skal tro på alt, der vises på skærmen, siger Ditte til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Før ‘Ex on the Beach’-Mark rejste: Her er det sidste, min bror skrev til mig
Én ting er, at nogle seere har givet udtryk for, hvordan de ser Ditte i villaen. Men hendes omgangskreds har også reageret på, hvordan de opfatter hende.
– Det hårdeste for mig efterfølgende har været, at mine nærmeste har sagt, at de synes, det er synd, at jeg bliver behandlet dårligt og med mangel på respekt. Det kan jeg sagtens forstå. Jeg har ikke altid følt mig lige fair behandlet, det skriver jeg gerne under på, siger baben.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes om deres venskab: Der er intet tilbage. Overhovedet.

Ked af det og ensom

Derfor var hun også så godt som pakket og klar, da tabletten pegede på hende som den, der skulle rejse hjem til Danmark. Faktisk havde hun selv gennem flere samtaler med produktionen gjort opmærksom på, at hun ikke længere havde sig selv med.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger
– Som man også ser i de sidste afsnit, inden jeg forlader villaen, er jeg ikke meget til stede, da jeg holdt mig for mig selv og faktisk var ked af det, siger Ditte og uddyber:
–  Følelserne bliver sat på prøve, når man er i villaen. Selvom man er sammen 24/7, kan man stadig føle sig ensom.
LÆS OGSÅ: Slog op med Bro: Nu har Elina scoret ny kendt sanger 
Selvom hun har mange blandede følelser fra rejsen til Brasilien og var lettet, da hun skulle hjem, så har Ditte ikke glemt den gode del af eventyret.
– Det har været en følelsesmæssig rutsjebanetur, men jeg tog derfra med den største oplevelse i bagagen og nogle venskaber, som solidt er plantet dybt i mit hjerte, og det vil jeg aldrig være foruden, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk melder ud: Pigerne er slet ikke min type