Philine får fjernet 'Lord'-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop

Bendtners fødselsdagsgave dette år er en del anderledes end sidste års, hvor Philine fik tatoveret sin nakke til ære for ham. I år får hun demonstrativt tatoveringen fjernet.

Af Lærke Stræde - 22. april 2020 kl. 11:16

Det går op og ned i parforholdet mellem Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, og nu er Philine så utilfreds med fodboldspilleren, at hun tyr til drastiske midler for at vise, hvor seriøst hun mener det denne gang.
Til Bendtners fødselsdag sidste år, hvor han fyldte 31, forærede Philine ham en gave, som ville vare ved i mange år, ikke kunne byttes, og som skuffede hendes mor. Hun fik tatoveret Bendtners kaldenavn ‘Lord’ i sin nakke, så alle i verden kunne se, at hun var hans.
LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem Ditte og Amanda: Ditte stønnede ‘Nicklaes’ under sex
Her et år efter er der helt andre boller på suppen, når Philine skal på gavejagt til kæresten i anledningen af hans 32-års fødselsdag.
– Jeg skal ned og have fjernet tatoveringen, som jeg har i nakken. Nu skal den væk. Nu har den været der længe nok. For Nicklas ville jeg gøre alt, men så ændrede tingene sig nu her. Jeg synes, man skal gøre sig fortjent til at stå på min krop, og det synes jeg ikke, han har gjort pt, fortæller den mørkhårede skønhed i det kommende afsnit af ‘Bendtner & Philine‘.
– Det er en god fødseldagsgave, han får i år. Sidste år fik han tatoveringen. I år får han, at den er ‘gone’, lyder det køligt fra influenceren, mens hun gør sig klar til at få den fjernet.
LÆS OGSÅ: Ærlige Daniel erkender: Jeg ville egentlig gerne Freja
Bendtner har ingen anelse om, at kæresten har planer om at få tatoveringen fjernet, og Philine har ikke i sinde at fortælle ham det. Det er der en særlig grund til.
– Nicklas ved ikke, at jeg skal have den fjernet. Jeg tænker også bare, at så må han kigge lidt mere på den og sætte mere pris på den. Hvis han ikke opdager det, så må det betyde, at han ikke sætter pris på den, lyder det fra Philine.
LÆS OGSÅ: ENDELIG! Türker åbner donut-butik i København

Tatoveringen gjorde mor ulykkelig

Selvom beslutningen formentlig ikke kommer til at falde i god jord hos Bendtner, så er der en anden ganske særlig person, som til gengæld vil sætte stor pris på, at Philine får fjernet sin tatovering.
– Så gør jeg min mor lidt glad. Jeg har ingen tatoveringer, så hun bliver rigtig glad, hvis jeg får den væk. Hun blev meget ulykkelig. Hun syntes, det var det dummeste. Jeg kan godt følge hende. Jeg vil hellere gøre hende glad lige nu, end jeg vil gøre Nicklas glad, så nu vil jeg bare gerne have den væk, fortæller hun.
Se næste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ torsdag på Dplay.
LÆS OGSÅ: Linse sætter ord på: Sådan sagde vi farvel til Jytte

Se klippet herunder, hvor Philine få fjernet tatoveringen

Læs mere om