Jacob fra 'Vi er bare mænd' og 'Luksusfælden' (Foto: TV3)
Jacob fra 'Vi er bare mænd' og 'Luksusfælden' (Foto: TV3)

'Vi er bare mænd'-Jacob åbnede op om mobning på tv: Jeg var så bange

Før aftenens afsnit havde Jacob aldrig fortalt nogen om sin hårde fortid med mobning.

I aftes rullede tredje afsnit af Silas Holsts nye program ‘Vi er bare mænd’ over skærmen. Her agerer danseren mentor for seks fyre, som alle har ondt i deres selvtillid. Fyrene får den ultimative udfordring i programmet, og selvom det endnu ikke vides, hvordan det går, så lader det altså til, at flere af fyrene allerede har fået noget godt ud af programmet.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

For en uge siden blev det afsløret, at Andy fra springer ud som foredragsholder med foredraget ‘Fuck fortiden, skab fremtiden’, og i dag fortæller Jacob, hvor meget det har betydet, at han i aftenens afsnit åbnede op omkring sin fortid med mobning.

- Jeg er blevet mobbet rigtig meget i min fortid. Det gør, at jeg ikke føler, at jeg er god nok. Det har gjort så ondt, og det sidder stadigvæk rigtig dybt i mig. Det har gjort, at jeg er blevet meget indadvendt som person. Jeg er meget generet og jeg tror ikke på mig selv. Det har bare smadret mig indvendig. Mobningen har gjort, at jeg føler mig grim og uduelig, og at jeg ikke er god nok. Fordi når jeg er blevet mobbet så meget, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle være god nok. For der må være noget om snakken, når så mange har gjort det, fortalte Jacob blandt andet i gårsdagens program.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Her er min største frygt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag

LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot

Han afslører nu overfor Realityportalen.dk, at det var første gang, han talte ud om den hårde tid:

- Efter programmet er jeg virkelig blevet rørt. For jeg har, hvis jeg skal være ærlig, været rigtig bange for, hvordan min familie ville tage imod at få at vide, hvad der i min fortid har gjort, at jeg kæmper med det, som jeg gør. Jeg har nemlig ikke fortalt min nærmeste familie, at jeg er blevet mobbet, så det, at dele det med Danmark i går, har bare været rigtig overvældende, fortæller Jacob til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg har fået så mange beskeder på min Facebook, og jeg takker alle for de mega søde beskeder. Jeg er både overrasket og helt vildt taknemmelig! Rigtig mange mennesker har været mega søde overfor mig, selvom de ikke kender mig, og det betyder bare virkelig meget. At være med i programmet har været en af de mest givende oplevelser i mit liv, hvor jeg både har lært en masse om mig selv og lært nogle fantastiske mennesker at kende.

CHOK: Realitystjerne er efterlyst – sporløst forsvundet

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske

Rørende video

Jacob har i den anledning postet en video på sin Facebook-profil, hvor han sender en stor tak ud til alle dem, der har sendt ham en sød besked eller tanke.

- Hej allesammen. Jeg har lige set afsnit tre af 'Vi er bare mænd', og for at være ærlig har jeg været meget bekymret for, hvordan det ville blive vist, fordi der er stort set ingen af mine venner eller familie, der ved, hvad jeg er gået igennem, fordi jeg har holdt det for mig selv, og jeg har været rigtig bange for, hvordan de ville tage i mod det, siger han i videoen med en tåre i øjenkrogen og fortsætter:

- Og jeg vil bare gerne sige tak for alle de pisse søde beskeder, jeg har fået. Det havde jeg slet ikke regnet med, så det vil jeg bare gerne sige tusind tak for. Det betyder virkelig alt for mig. Tusind tak.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ: Nøgenchok i Silas’ nye program

Se den rørende video af Jacob nedenfor:

Se næste afsnit af 'Vi er bare mænd' torsdag klokken 21.00 på TV3.

SE BILLEDERNE: Så smadret er Silas Holsts bil

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis