Nøgenchok i Silas' nye program

Der venter en stor overraskelse for deltagerne i Silas Holsts nye program, og så vil de vise sig, hvor modige de i virkeligheden er.

Af Louise Vilsbøl - 9. oktober 2018 kl. 13:01

Datoen er sat, om to uger er Silas Holst tilbage på skærmen. Denne gang er det i et helt nyt program, som ikke handler om Silas selv, selvom det i den grad er et personligt program. Her fungerer danseren nemlig som mentor for seks modige mænd med ondt i selvtilliden.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
De seks mænd har taget imod den ultimative udfordring: De skal strippe foran flere hundrede mennesker på Smukfest. De ved det bare ikke endnu! Det eneste, de ved, er, at de sagt ja til et forløb uden at kende målet for at finde deres indre styrke frem.
I TV3’s nye programserie ’Vi er bare mænd’ kommer de seks modige mænd under vingerne på Silas Holst, der, som deres mentor, vil gøre alt for, at de kommer helt i mål og er toptunede til at smide alle hæmninger – og tøjet på Smukfest.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og ‘Paradise’-Nicolai: Klar til børn
Men rejsen derhen bliver altafgørende, og i programserien vil Silas støtte og motivere mændene og ikke mindst presse dem til det yderste gennem fælles og individuelle udfordringer, hvor både det fysiske og psykiske bliver testet. Silas får undervejs hjælp af en række gæstecoaches, og mændene kommer hver især til at bryde mange personlige grænser. Alt sammen for at ruste dem til den ultimative udfordring, stripshowet.
Men et mål er showet på Smukfest, et andet mål er mændenes personlige udvikling, og hvorvidt de står tilbage med mere selvværd og tro på egen evner på den anden side.
Se om det lykkedes, når ‘Vi er bare mænd’ har premiere den 25. oktober kl. 21.00 på TV3 og Viaplay.
SE BILLEDERNE: Så smadret er Silas Holsts bil
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis