Mascha Vang vender tilbage til skærmen

Nu kan vi glæde os til at gense Mascha på de danske tv-skærme.

Af Emilie Holm Egebro - 31. oktober 2018 kl. 11:07

Første gang vi så Mascha Vang på skærmen var tilbage i år 2000, da hun medvirkede i programmet ‘Villa Medusa’. Danskerne fik dog for alvor øjnene op for hende, da hun senere medvirkede i første sæson af ‘Paradise Hotel’ i 2005.
GALLERI: Maschas vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Maschas hus er solgt: Køber meldte sig efter 12 minutter
Sidenhen har hun blandt andet medvirket i programmer som ‘Zulu Djævleræs’, ‘Fangerne på Fortet’, ‘Masterchef’ og ‘Dit hjem i vores hænder’ og ‘Min fede træner’, og nu ser det ud til, at vi igen kan se den velkendte stjerne på skærmen inden længe.
– Lige for tiden optager jeg tv. Jeg tror først, at det er til december, jeg kan fortælle om de forskellige optagelser, som først slutter til jul. Ej, jeg laver også nogle mindre tv-ting, blandt andet var jeg  i callcenteret til Knæk Cancer, og så er der to mindre programmer til DR, skriver Mascha på sin blog og uddyber:
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver filmstjerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Mascha startede sin blog op


LÆS OGSÅ: Mascha og Troels har købt hus: Det var slet ikke det, jeg ville ha’
– Det ene er med Lotte Freddie, der fulgte mig på den internationale pigedag – det program glæder jeg mig til at se. Lotte er skøn, sjov og ret ligetil. Og så er jeg også med i en kommende temalørdag på DR2. Jeg skal nok sige til, når de forskellige programmer bliver vist, jeg ved det bare ikke endnu. Selvom det ligger lidt dumt tidsmæssigt med optagelser, så kan jeg rigtig godt lide at komme afsted og lave noget tv, som jeg jo tidligere har gjort en del. Jeg savner at være mere sammen med folk arbejdsmæssigt og at være med på en produktion. Det er så hyggeligt, og vi får en masse grin, der er godt for sindet.
LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret