Ung mor har fået svar på kræftfrygt

Den unge mor kunne ånde lettet op, da hun fik en dejlig besked fra lægen.

Af Jonas Sand - 25. oktober 2018 kl. 12:59

Det var en urolig Luna Munk, der tidligere på ugen åbnede op og fortalte, at hun frygtede, at hun var ramt af kræft. ‘De unge mødre’-deltageren har i den seneste måned haft en knude på halsen, og i den periode har hun også on/off været syg. Mandag fik hun derfor foretaget en biopsi, der skulle gøre det klart, om knuden var god- eller ondartet.
Luna fik at vide, at hun kunne forvente svar senest fredag, og ‘De unge mødre’-deltageren kunne derfor se frem til at nogle rigtig lange dage. Men allerede i løbet af onsdagen kom der en rigtig god besked fra lægen, der slog fast, at vævsprøven var godartet.
SE BILLEDERNE: Sådan går det med ‘De unge mødre’-Lunas vægttab
LÆS OGSÅ: Ung mor dropper planer om donorbarn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Luna fortælle, hvorfor hun ikke sætter grænser for sine børn.


SE BILLEDET: Louise Brylle jubler over flot vægttab
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær
– Puha, hvor er det vigtigt! Og hvor er jeg glad for, at der allerede kom svar. Shit, hvor har jeg bare haft nogle møgdage. Og jeg fik allerede en tid i morgen (i dag, torsdag, red.) til opfølgning, da antibiotikaen ikke synes at virke. Hvor er det rart at føle sig tryg, fortæller Luna i et opslag på Instagram.
Og det var naturligvis en meget glad Luna, der modtog de gode nyheder. Det fortæller hun til Realityportalen.
– Det var dejligt! En kæmpe lettelse! Jeg blev glad og skyndte mig at ringe til alle, som har været en del af det, og fortælle den gode nyhed, så vi sammen kunne juble og ånde lettet op, siger Luna.
LÆS OGSÅ: Ung mor forladt: Han blev forelsket i en anden
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Intet farligt

‘De unge mødre’-deltageren har igen været ved lægen i dag, hvor der blev fulgt op på knuden.
– Jeg blev ultralydsscannet igen, og han kunne konkludere, at knuden ikke var blevet mindre, og at jeg faktisk har en del flere knuder, men det er ikke noget, der er farligt. Jeg skal fortsætte på antibiotika, og er der ikke bedring i næste uge, skal jeg ringe – og ellers har jeg fået en opfølgningstid om en måned, fortæller Luna, der ikke direkte har smerter fra knuderne.
– De gør ikke ondt, nej, men jeg har utrolig mange halssmerter, som lægen ikke kunne svare på, om det havde en sammenhæng, siger den unge mor, der kan glæde sig over, at lægen i hvert fald ikke mente, at det var noget farligt.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne: Derfor åbnede vi op om selvmordsforsøg
LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere