Stephanie Star i 2012 (Foto: Privat)

Stephanie Star har mistet sin far

Realitydeltagerens far sov i nat ind efter længere sygdom.

I 'Singleliv' ledte den 48-årige Stephanie 'Star' Daniela Cipua efter drømmemanden. Desværre fandt hun ikke kærligheden på trods af utallige bejlere.

Sidenhen har Stephanie haft gang i karrieren og har nydt livet. I dag er dog en trist dag for reality-stjernen. Hendes far Antonio Cipolla døde i morges, tirsdag, klokken 09:52.

- Han er ekstrem savnet. Allerede nu er der så mange, der vil med til begravelsen. Han var en vellidt mand, og han kunne underholde, lave mad og passe sin fine restaurant. Det er derfra, at jeg har mine store armbevægelser og min selvtillid, fortæller Stephanie i dag til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Min far var en stor mand i Helsingør. Også i hele Europa var han kendt for sin passion for mad, kunst, og tætte venskaber. Han havde stil og klasse, og han lærte mig så fint om taknemlighed, om at være generøs og om at være en god ved. Han var et livstykke.

LÆS OGSÅ: Cougar-Stephanie: Mit liv er fuldstændig forandret

En filosofisk søjle

Stephanie og hendes far havde et helt særligt bånd. Og selvom hun og datteren Daniela i flere uger har siddet ved Antonios side og vidst, at den sørgelige dag snart ville komme, så var det alligevel hårdt, da Antonio endelig fik fred for kræften. Stephanie forsøger dog at bearbejde sorgen i stiv arm.

- Jeg er sund i tanke og krop, og hermed mener jeg, at jeg har en del teknikker. Jeg er en dame, der har mistet en del på den konto, så jeg arbejder meget med mig selv og giver mig ro og omsorg, forklarer Stephanie og fortsætter:

- Jeg er som en filosofisk søjle, når det gælder at være bevidst og klarer denne sorg. Men jeg har ondt i hele mit hjerte, og jeg fornægter ikke, at jeg har mistet min far. Jeg arbejder med kærlighed til min familie og mig selv, da min krop skal have velvære på alle fronter.

LÆS OGSÅ: Stephanie Star om sin sexblog: Sådan har folk reageret

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.