Det så du ikke på tv: Vivi ville give sin plads til Sinan

Gårsdagens program kunne have udspillet sig helt anderledes, hvis Vivi havde fået sin vilje.

Planen slog i den grad fejl for Vivi Bach og Sinan Türkmen i gårsdagens parceremoni, hvor de havde glædet sig til at smide Daniel hjem. En kæde vendte op og ned på det hele, efter Vivi havde fravalgt Daniel, og pludselig var det Sinan, der skulle hjem.

LÆS OGSÅ: Landmand-Bianca på TikTok: Så kendt er hun

Både Sinan og Vivi var tydeligt berørte efter afgørelsen, og Sinan sendte en sidste bemærkning afsted til de andre, hvor han pegede på, at mange af spillerne ikke er værdige i hans øjne. På Instagram tilføjer Sinan og Vivi nogle flere ord til beslutningen og smider nogle sandheder på bordet.

-  Denne rejse også været udfordrende på mange måder. Jeg har været udmattet og drænet af folks holdninger og meninger om mig og min spillestrategi. Mange har ment, at jeg har været for grov, men jeg kom ikke på Paradise Hotel for at få en masse venner – jeg kom for at spille spillet. Jeg har spillet mit spil til perfektion, hvis I spørger mig, og jeg står ved de beslutninger, jeg har truffet, fastslår Sinan og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Love Island'

- Der er meget, som folk derude ikke ved, fordi produktionen har klippet det ud. For eksempel da jeg røg ud, tilbød min meget tætte veninde Vivi mig sin egen plads. Vivi havde ikke lyst til at være der længere. Hun græd rigtig meget, og det samme gjorde jeg. Jeg var så frustreret, men samtidig lettet over at ryge ud. Jeg kunne ikke vente med at komme væk derfra.

Vivi: Jeg ville bare hjem

At Vivi ville opgive sin plads og lade Sinan blive derinde, bekræfter Vivi selv i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Jeg bliver behandlet som en kriminel

- Jeg havde det virkelig ikke særlig godt inde på 'Paradise Hotel'. Som mange ved, var jeg kun hjemme i få dage før jeg rejste afsted igen - det vil sige at sæson 19 og 20 er optaget lige efter hinanden. Jeg var enormt træt og udmattet efter at have været der i 1,5 måned sidste sæson, og kom ind til et hold som var meget stille og hvor man skulle være ekstra på for at skabe god fjernsyn til jer derude. Det gik Sinan og jeg begge meget op i, og vi havde det begge to enormt svært derinde, og havde ikke lyst til at være der, skriver Vivi og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-deltager søger hjælp: Jeg har fejlet

- Der er mange ting, som I seer ikke ser, og jeg vil sige fra hjertet af, at jeg forstår ikke, hvorfor halvdelen af castet er kommet igennem til denne sæson. Jeg tilbød faktisk min stol til Sinan, som er blevet klippet ud af programmet fordi, at jeg ingen motivation havde til at være inde på hotellet, og ville faktisk egentlig bare gerne være hjemme i min seng med min elskede lille hund. Det gik produktionen ikke med til, så derfor blev jeg inde på hotellet.

LÆS OGSÅ: Christian Degn deler stor nyhed: Skal være far igen

Vivi slutter sit opslag med at komme med en opsang til folk, der taler grimt om Sinan på de sociale medier, for det fortjener han under ingen omstændigheder, mener hun.

-  Hvis bare I vidste, hvor hårdt han faktisk havde det derinde, og hvor meget han følte et pres for at skulle levere god fjernsyn til jer derude. Lad os være ærlige, hvis ikke han var der, hvem havde så sagt noget og skabt en smule splid, som det jo faktisk også handler om? Du er en stjerne Sinan, tak for dig.

Se begge deres opslag herunder: