Numse-Rasmus

Numse Rasmus gør comeback

Den tidligere 'Singleliv'-deltager er tilbage med en ny satsning, hvor han giver endnu mere af sig selv.

Det er ved at være lang tid siden, man sidst har set eller hørt noget til Rasmus Birnbaum, som de fleste nok vil kende bedre som Numse Rasmus.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik' slår vild rekord

Artiklen fortsætter efter videoen fra podcasten 'Marcus og Realitypanelet'.

Han blev nemlig kendt for mere end ti år siden i programmet 'singleliv' for sin umiddelbare tilgang til dating og sin forkærlighed for fyldige numser. 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Kendisser til vild nøgenfest

Men nu er reality-fyren tilbage - det er dog ikke på skærmen, men i en podcast version ved navn 'Numse Rasmus podcast', hvor Rasmus med egne ord vil dykke ned i en bred vifte af emner lige fra reality-tv og livet derefter, til hans personlige liv, samfundsforhold, det at være single og at opleve ensomhed.

- Jeg har kastet mig ud i podcast-verdenen af flere grunde: For det første følte jeg, at det var en udfordring værd at afprøve, og for det andet har jeg foreløbig valgt at køre solo på min podcast. Selvfølgelig er det også en mulighed at have gæster med i fremtiden. Jeg mærker tydeligt, at podcast-formatet er det rette for mig i stedet for eventuelt at skrive en bog. Her kan jeg dele mange forskellige emner gennem forskellige episoder, hvilket appellerer til moderne lyttere, der foretrækker at lytte frem for at læse, fortæller Rasmis og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Drømmen er blevet til virkelighed for 'Flokken'-par

- Min podcast er en anderledes podcast. Det er min måde at give lytterne en oplevelse af mig bag mikrofonen, hvor jeg deler mine tanker og følelser på en ærlig måde. For mig er det også en form for terapi at udtrykke mig på denne måde og dele personlige oplevelser på godt og ondt med andre. Når jeg lytter til mine egne episoder, får jeg kuldegysninger, fordi jeg føler, at jeg formår at formidle mine tanker på en autentisk måde, som betyder meget for mig.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Line afslører stor nyhed

Podcasten så dagens lys i sidste uge, så Rasmus indrømmer, at han stadig har meget at lære. Og det er helt bevidst, at han ikke har et manuskript til sine episoder.

- Det kommer direkte fra hjertet og er en ægte reflektion af mine tanker og følelser. Jeg ønsker, at mine podcast-episoder skal være ægte og uden omsvøb, så lytterne virkelig kan forstå mig og min personlighed, og hvem er Numse Rasmus i virkeligheden. Jeg har ingen forventninger om, at folk kender mig godt, men ved at lytte til min podcast vil de få mulighed for at lære mig bedre at kende, fortæller han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Love Island'

-  Jeg har planer om ikke kun at tale om mig selv, men også at behandle forskellige emner på min helt egen måde og forsøge at engagere mine lyttere aktivt. Jeg håber at være en inspirationskilde for dem, der lytter til min podcast, og jeg stræber efter, at det at lytte til min podcast skal være en unik oplevelse for hver enkelt lytter.

Man kan høre mere til Rasmus' podcast HER.