'Love Island' (Foto: TV3)

Store ændringer i ny sæson 'Love Island'

Det bliver ikke det samme format, som man kender fra første sæson.

Det var bestemt en nyhed, der faldt i god jord, da Viaplay og TV3 tidligere på sommeren offentliggjorde, at de vil genoplive reality-programmet 'Love Island'. Men nu står det klart, at den anden sæson af programmet kommer til at være helt anderledes end den første.

LÆS OGSÅ: Ny vært på 'Vild med dans': Her er hendes kendte mand

'Love Island' adskiller sig fra mange andre reality-programmer, idet det bliver sendt simultant med optagelserne. I både USA og England er studiet beliggende lige udenfor villaen, og man kan se med live, når deltagerne bliver sendt ind. Derudover er seerne medbestemmende, når der skal ske ting i villaen.

Da programmet havde premiere i Danmark, blev det sendt med et par dages forsinkelse, så det var ikke helt samme live-oplevelse, og når programmet vender tilbage, bliver det i et nyt format, hvor det ikke længere sendes live.

LÆS OGSÅ: Ung landmand: Slår ny rekord i ‘Landmand søger kærlighed’

Faktisk optages hele programmet, inden det overhovedet kommer på skærmen. Det afslører Viaplay i deres oplæg til nye deltagere.

- Vi optager i udlandet i efteråret 2024. Programmet produceres af United Production og sendes på Viaplay i 2025, skriver de på Love Islands hjemmeside, hvor man også kan indsende sin ansøgning til programmet.

LÆS OGSÅ: Populært DR-program vender tilbage

TV3 / Viaplay bekræfter ændringen i formatet, men de har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

- Det vil vi meget gerne kommentere på, men vi vil gerne vente, til vi nærmer os premieren, lyder det fra Trine Kongegaard, der er redaktør på 'Love Island'.