Vivi Bach om sine operationer: Fortryder én ting

Når man kaster sig ud i at få foretaget kosmetiske indgreb, er det nok en god idé at begynde i de små.

I foråret kunne den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder Vivi Bach afsløre, at hun ikke er helt færdig med at lave tv. I en video på Instagram løftede hun nemlig sløret for, at hun har indgået endnu et samarbejde med Viaplay - denne gang med hende selv i spidsen.

LÆS OGSÅ: Snydt for 'Paradise'-finaleplads: Jeg vidste det!

Dengang kunne realitystjernen dog ikke sige så meget om, hvad programmet ville handle om, men fortalte, at man blandt andet vil følge hende i Marbella, hvor hun har fået foretaget en numseforstørrende operation - det såkaldte 'Brazilian Butt Lift' ('BBL', red.). 

Og det er altså ikke den eneste gang, paradisoen har været under kniven. 

I et eksklusivt interview med Realityportalen/HER&NU fortæller Vivi nemlig om dengang, hun valgte at få en brystforstørrende operation.

LÆS OGSÅ: Kort før fødsel: Mette Sommer kæmper

- Jeg syntes bare, at mit 'naturlige' look var for nuttet, og det passede ikke til mig. Jeg har meget attitude, lyder det fra Vivi, der forklarer, at hun dog aldrig har været ked af sit udseende, men gerne ville 'eksperimentere' med det.

Fortryder én ting

Når man kaster sig ud i at få foretaget kosmetiske indgreb, er det nok en god idé at begynde i de små. Ellers kan man nemlig godt ende ud i et resultat, man fortryder - det skete i hvert fald for 24-årige Vivi Bach, som første gang lagde sig under kniven for tre år siden. 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sussi er blevet forlovet

- Jeg fortryder én ting; da jeg fik lavet mine bryster, kom jeg ind til kirurgen, og her sagde jeg bare 'Jeg vil have det største', siger Vivi.

- Han (kirurgen, red.) prøvede at tale mig en størrelse ned, fordi så ville jeg få en pænere kavalergang (med en mindre størrelse implantater, red.), tilføjer hun og fortæller, at hun den dag i dag fortryder, at hun trodsede hans råd.

LÆS OGSÅ: Efter chokbryllup: Sådan mødte Michéle Bellaiche sin mand

På trods af, at hun er ærgerlig over, at hun ikke lyttede til kirurgen dengang, har det ikke stoppet hende fra at få foretaget flere kosmetiske indgreb. 

- Jeg skal have lavet noget mere, men det er noget, som jeg holder for mig selv lidt endnu, afslutter hun.