ÅH NEJ! Er det slut med Holly på Instagram?

Uffe Holm har reflekteret over, om han i den nærmeste fremtid skal stoppe med at dele videoer af datteren på sin Instagram.

Der er ingen tvivl om, at komikeren Uffe Holms datter, Holly, har taget hele Danmark med storm.

Efterhånden har vi fuldt den lille fireårige charmetrold i et par år på Uffe Holms Instagram-profil, og her har hun virkelig vundet ind i danskernes hjerter. Sidste år løb hun tilmed for prisen 'Årets Instagrammer' til Guldtuben 2017, og i februar løb hun med en  Zulu Award; 'Det vi grinte af'.

LÆS OGSÅ: Reality-babe i sorg: Gravid udenfor livmoderen

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid

I aftenens afsnit af 'Til middag hos' bliver Uffe spurgt til, om han kunne finde på at stoppe med at poste videoer af Holly, og det får ham til at reflektere over situationen. Han kommer dog frem til et klart svar:

- Næh, jeg kunne ikke finde på at tage en kold tyrker. Det ville være super dumt. Nogle gange har vi 20.000 kommentarer bare, hvilket er sindssygt meget. Jeg ved ikke, om man kan sammenligne det lidt med 'The Osbournes', hvor man følger med i deres liv. Det er noget, folk går op i, og noget, de samles om, og jeg har det sådan, at hvis vi kan være med til at gøre folk glade, så er det da bare super, fortæller Uffe til de andre i aftenens afsnit:

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

- Vi fik en rigtig god snak for en gangs skyld, for folk plejer altid at være meget negative. Og jeg synes, jeg får forklaret forholdsvis godt, hvorfor vi har valgt at dele vores datter på Instragram, siger han efterfølgende i programmet.

LÆS OGSÅ: Boris Laursen afslører: Her er mine største hemmeligheder

Smugkig lidt fra aftenens afsnit herunder:

Se 'Til middag hos' i aften klokken 19.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører kønnet: Vi venter os en ..

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt