Anne Gadegaard afslører kønnet: Vi venter os en ..

Nu afslører sangerinden, om hun og kæresten skal have en dreng eller pige.

Af Emilie Holm Egebro - 23. september 2018 kl. 17:18

I starten af september kunne sangerinden Anne Gadegaard afsløre, at hun er gravid, og at hun og kæresten skal være forældre til januar.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt
Der er ingen tvivl om, at ‘Melodi Grand Prix’-stjernen og kæresten glæder sig meget til at blive forældre, men Anne har tidligere kunnet fortælle, at den første del af hendes graviditet bestemt ikke har været nem, da hun har døjet meget med ondt i hovedet. Heldigvis går det nu meget bedre nu, og Anne kan nyde graviditeten og sin voksende mave.
LÆS OGSÅ: Gravide Anne Gadegaard afslører: Så meget har jeg taget på
LÆS OGSÅ: Amalie overrasker: Jeg ser en fremtid med Peter
Det har indtil nu været uvist, om parret venter sig en dreng eller pige, men det løfter Anne Gadegaard nu sløret for:
– Min kæreste og jeg skal være forældre til en lille sund og rask pige til januar! Som jeg har skrevet før, så var jeg fuldstændig ligeglad med, om det blev en pige eller dreng. Det lyder så klichéagtigt, men jeg ville virkelig bare have, at han eller hun var sund og rask! Hun har det så godt derinde, lyder det fra en glad Anne på bloggen.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og Mads åbner op om deres forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan ‘De unge mødre’-deltageren Louise Brylle fortalte sine børn, at hun igen var gravid.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
– Jeg tror, at min kæreste synes, det er lidt skræmmende, at det er en pige. Han har allerede sagt, at han ikke kommer til at sove om natten, når hun begynder at gå i byen. Han vil altid være bekymret, men det må vi tage til den tid. Men for nu ligger hun trygt inde i min mave! Jeg elsker hende allerede højere end nogen andre. Min kæreste sagde også noget til mig, som var virkelig sødt. Noget alla; “Jeg er ked af det skat. Men hun kommer altså til at være pigen i mit liv”. Så cute jo, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær