SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

Én af dette års paradisoer har tidligere været et stort fodboldtalent, og har har spillet to kampe for det danske ungdomslandshold.

Af Louise Andersen - 19. juni 2018 kl. 13:09

Kevin Andreasen, bedre kendt som sangeren Bro, kan skrive musiker og paradiso på sit CV. Det er dog langt fra det eneste, han har på CV’et, for ‘Syd på’-sangeren har også været omkring det danske U/16-landshold i fodbold, og han spillede med i to kampe tilbage i 2011 imod Israel i Tel Aviv. Han kan derfor også kalde sig selv landsholdsspiller. Det skriver bt.dk.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse
– Det fyldte alt dengang, men jeg var ikke den mest seriøse spiller, der for eksempel gik op i at spise sundt. Jeg havde bare nemt ved det, fortæller Bro, der som 15-årig havde kontrakt med Brøndby IF, til bt.dk.
Det var netop under opholdet med U16-landsholdet i Tel Aviv, at Bro kom uheldigt afsted under en træning.
– Jeg sprængte korsbåndet og brækkede også foden, så jeg var skadet i et år. Derefter var det svært at komme tilbage, og jeg fik mere og mere lyst til at fokusere på at lave musik, siger Bro til bt.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’ afslører: Så langt er programmet fra ‘Paradise’
I dag er Bro fortsat gode venner med sin tidligere Brøndby-holdkammerat Andreas Christensen, kendt som AC, der sammen med de andre landsholdsspillere lige nu kæmper for at gøre de rød/hvide farver ære ved VM i fodbold i Rusland.
Du kan læse resten af interviewet med Bro HER, hvor du også kan se et billede af Bro fra Brøndby-tiden.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan er det gået med mit program
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kom helt tæt på landsholdets fodboldfruer