HAHA: Holly vandt en Zulu Award – sådan siger hun tak

Det er fuldt ud fortjent, at Holly vandt en Zulu Awards for alle de gode grin, hun har givet os – beviset er lige her.

Af Louise Vilsbøl - 1. februar 2018 kl. 9:22

I går løb en af årets helt store begivenheder af stablen, da TV 2 uddelte de eftertragtede Zulu Awards. Og en af de helt store stjerner på især Instagram har uden tvivl været komikeren Uffe Holms datter, Holly, som har taget hele Danmark med storm. Derfor var der heller ikke et øje tørt, da Holly vandt prisen for ‘Det vi grinte af’.
Hollys egne øjne var dog lukkede, idet hun var faldet i søvn, inden hun nåede at blive udråbt som vinder. Derfor måtte farmand på scenen og tage imod prisen for hende. Heldigvis var både Holly og far godt forberedte.
– Hun gav sgu op klokken kvart i ni. Vi havde en fornemmelse af, at hun måske ville vinde, og så havde vi også en fornemmelse af, at hun måske ville falde i søvn, så vi lavede en takkevideo, fortalte Uffe Holm kort efter prisoverrækkelsen.

Man kan stadig nå at se Realityportalens dækning af Zulu Awards på Instagram – se bare Holly og Uffe Holm på den røde løber.


LÆS OGSÅ: Træt Holly måtte droppe DR-optagelser
Uffe Holm: Hun er succesfuld på grund af mig
Selvom det egentlig var Holly, der vandt, så gjorde det dog ikke noget for faren, at han måtte modtage prisen, for det er ikke kun Hollys pris, mener Uffe Holm.

– Der er ingen tvivl om, at hun er blevet så succesfuld på grund af mig. Sådan hænger det jo sammen. Der er jo nogen, der skal poste de dér videoer, og der er nogle, der skal finde ud af, hvornår hun er i god humør. Der er jo en grund til, at det heddder #TeamHolly, ikke? Vi er flere om det, men jeg er også stor nok til at bøje mig og sige, at det er hende, der er en lille stjerne, lød det fra den stolte far, der også havde et godt bud på, hvordan den fornemme pris skal fejres, når Holly vågner:

– Jeg tror, at hun får en pony. Eller to, hvis hun vil have det. Hun var jo faldet i søvn, så hun ved ikke engang, at hun har vundet. Jeg kan jo bilde hende alt ind. Men prisen kommer op at stå på hendes værelse ved siden af hendes bamser og my little pony, og så er det fint. 

Se den søde video med Holly, der siger tak herunder – der er vist ingen tvivl om, hvorfor hun løb med prisen for ‘Det vi grinte af’ –  Alle elsker Holly!
LÆS OGSÅ: Geggo vinder Zulu Award: Min mor bliver meget stolt

Se alle vinderne til årets Zulu Awards herunder:

Årets danske film: ‘Underverden’

Årets nye navn: Skinz

Årets hit: Skinz: Jeg har en pige

Årets kunstner: Rasmus Seebach

Årets lyd: GO’ NOVA – NOVA FM

Årets originale tv-program: Petra elsker sig selv

Årets livenavn: Nik & Jay

Årets danske tv-serie: Perfekte Steder

Årets tv-vært: Sofie Linde

Årets danske skuespiller: Dar Salim: Underverden

Årets webstar: Stephanie Karma (Geggo)

Det vi allesammen grinte af: Holly: Uffe Holm

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Linse med ny, ulovlig tatovering

Læs mere om