Boris Laursen afslører: Her er mine største hemmeligheder

I Boris’ bog ‘Gentleman’ lister han 20 af sine største hemmeligheder op, men 5 af dem er særligt sjove.

Af Stephanie Lam - 23. september 2018 kl. 14:55

Boris Laursen udgav den 7. september bogen ‘Gentleman’, hvor han blandt andet deler ud af sine mange hemmeligheder. Han har lavet en liste med 20 af hans største hemmeligheder, som de færreste kender til.
Og det er vist ikke alle hemmelighederne, han er lige stolt af. Vi har udvalgt de 5 vildeste hemmeligheder på listen, og dem skal I ikke snydes for. De kommer herunder i omvendt rækkefølge, ligesom Boris har skrevet dem i bogen. Et lille tip – bid især mærke i nummer 4!
LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: Min søn opdrager mig
20: Jeg spiser altid mit morgenmadsprodukt med vand. Ja, cornflakes, cocopops … whatever. Aldrig mælk, altid vand. Jeg er nok den eneste, som gør det, men jeg har altid gjort det og synes, det smager bedst på den måde. Det startede dog, fordi jeg opdagede, at jeg havde mælkeallergi.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt
16: Jeg har engang været skaldet, fordi Fie klippede mit hår så grimt, at jeg måtte få det karseklippet, mens vi var på ferie på Mallorca.
13: Jeg har lidt OCD – uden diagnosen altså. Alt skal helst være rent. Hvis mit værelse roder eller ikke er rent, bliver jeg helt træt i hovedet og kommer i dårligt humør. Nogle ting skal for eksempel stå på en bestemt måde på mit skrivebord. Og når jeg spiser, tager jeg kun kød på tallerkenen og spiser dét – bagefter grøntsager, så pasta og så videre. Intet er blandet på min tallerken.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
4: Som barn fandt jeg også engang en indtørret frø i garagen. Mine søskende og jeg lagde den i et syltetøjsglas (med låg, bare rolig). Jeg syntes, den var så smuk, at den fik lov at ligge i min seng om natten, når jeg skulle sove. Ingen måtte tage den fra mig, for jeg skulle bare sove med den, og det var min gode ven. Jeg kaldte ham hr. Egon, fordi jeg elskede Olsen Banden. Jeg har den endnu – og den er stadig smuk.
2: Jeg har haft en solid omgang klamydia. Husk beskyttelse, kids!
Du kan læse mere ved at købe Boris’ bog HER.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Troels: Sådan bliver det at se sig selv
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen