'Nybyggerne'-par afslører: Vores søn skal hedde ..

Christine og Mikkel har nu besluttet sig for et navn til deres søn.

Af Emilie Holm Egebro - 24. juni 2019 kl. 20:55

Lørdag den 25. maj kom ‘Nybyggerne’-parret Christine Delmar og Mikkel Ibsens lille søn til verden. 
Parret havde på forhånd besluttet sig for, at de gerne ville have en hjemmefødsel, men sådan blev det ikke. Da Christine og Mikkel ankom til hospitalet om fredagen, fik Christine så uudholdelige veer, at parret besluttede sig for at blive på hospitalet, så de kunne tage vandet og forsøge at sætte fødslen igang der.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-babe kaster sig ud i vildt projekt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Nybygger’-par skal være forældre
Kort efter midnat kom den lille ny til verden, og selvom der var en del komplikationer efter fødslen, så Christine, Mikkel og deres søn måtte blive tre dage på intensiv neontal, har de det nu alle godt og nyder familielivet.
Den lille fyr har dog indtil nu ikke haft et navn, men det er der blevet lavet om på nu:
– Nu har vi endelig bestemt os for et vaskeægte rigtigt navn til vores lille dreng. Han er ikke længere kendt som den navneløse baby. Hurra for det! Jeg havde egentlig planlagt at indlægget med navneforslag skulle være en føljeton, der fulgte vores beslutning. Vi har ret forskellig smag i navne, så vi gik faktisk i stå eller rettere sagt parkerede navnelegen efter indlægget. Mikkel synes ikke helt, det var lige så sjovt at kigge navne, så vi blev enige om at se ham, før vi tog en beslutning, fortæller Christine på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit
– Selvom vi kan falde i staver over at kigge på ham, så har det været rigtig svært ved at dreje, hvad han lignede. Måske, fordi han ikke ligner nogen af os? Han er helt sin egen og måske i virkeligheden en god kombination. Så den der åbenbaring, vi havde håbet på, kom ikke rigtig. Her efter et par uger tvang vi os selv til at tage en beslutning, for jeg indså, at vi nok ikke ville blive klogere med tiden. Så nu hedder han Sylvester.
– Det betyder ‘den som bor i skoven’, og jeg har derfor et ønske om at plante et træ i have. Hans eget træ, som han kan se vokse, som han bliver ældre. Navnet lever heldigvis op til de ønsker, vi har. Så nu må vi bare håbe,  at han også bliver glad for det, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-stjerne har født
Se fine lille Sylvester på billedet nedenfor:


LÆS OGSÅ: Reality-babe taler ud: Sådan gik fødslen