Endnu et 'Nybygger'-par skal være forældre

Efter en lang og sej kamp tilsmiler lykken nu endelig ‘Nybgger’-parret, som bliver forældre senere på året.

Af Louise Vilsbøl - 3. juni 2019 kl. 6:40

Under optagelserne til årets sæson af ‘Nybyggerne’ fortalte Sif og Mathias åbent om deres kamp for at blive forældre, som har varet i 2,5 år og budt på både flere aborter, men parret mistede aldrig håbet, og nu har de altså haft heldet med sig.
– Jeg bygger på det vildeste projekt for tiden. Nogen der ved, hvor man kan få fat i en større arbejdsdragt, skriver Sif på sin Instagram-profil til et billede, som kan ses nederst i artiklen, hvor hun står med struttende mave i sin arbejdsdragt, og Mathias forgæves forsøger at lukke den.
Med et hashtag afslører den vordende mor, at det er femte gang, som altså blev lykkens gang for Sif og Mathias.
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-stjerne har født

Aborter er et tabu

Da vi besøgte parret i deres lejlighed på Vesterbro i foråret fortalte Sif om den lange kamp, det havde været at blive forældre, og hvordan de med deres åbenhed håbede på at ændre ved den måde, man taler om den proces på.
– Vi har prøvet at få børn i 2,5 år, og jeg har været igennem flere aborter, som jo har været sindssygt hårdt. Det er en verden, jeg ikke troede, jeg skulle opleve – overhovedet. Og jeg er kun blevet klogere på, hvor tabubelagt et område, som det her er. Selv om næsten hvert andet par oplever en spontan abort, er det sjældent noget, vi er åbne om, så vi var også meget i tvivl, om det var noget, vi ville dele med hele Danmark. Men fordi det er så sårbar en situation, og man kan føle sig så ekstremt alene, vil jeg gerne være med til at bryde tabuet, forklarede Sif til Realityportalen.dk og fortsatte:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit
– Det var først, da jeg oplevede det selv og var ærlig omkring det, at folk kom listende og hviskede til mig, at de og de og de også havde prøvet det. Jeg følte mig enormt alene og tænkte, at hvis jeg kan være med til at gøre det til et emne, man kan snakke om samt vise alle dem, der sidder med samme problemer, at det også er noget, der sker for alle mulige andre, så vil jeg gerne det. Så selvom aborter er stærkt tabuiserede, så håber jeg, at det er noget, der kan ændre sig. Samtidig har jeg heller ikke lyst til, at folk skal have ondt af os. Jeg synes bare, at det er så vigtigt et emne, som jeg gerne vil være med til at bryde.
Se det søde billede af Sif og Mathias, der deler deres glædelige nyhed herunder.
LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’