SE BILLEDET: 'Nybyggerne'-stjerne har født

Stine og Kenneth er blevet forældre til en lille pige, som kom til verden ved en hjemmefødsel.

Af Louise Vilsbøl - 15. maj 2019 kl. 5:43

Det kom som et chok for mange, da Stine Tranekjær og Kenneth Gyde Poulsen forlod årets udgave af ‘Nybyggerne’ efter få uger i det blå hus, men det var af de glædeligste årsager. Parret havde nemlig fundet ud af, at Stine var gravid, og derfor kunne hun ikke holde til det hårde arbejde under optagelserne, som fandt sted tidligt i graviditeten.
Parret havde længe drømt om at få et barn, og derfor var det heller ikke en svær beslutning at droppe programmet, idet drømmen om en familie var større end drømmen om et ‘Nybyggerne’-hus, og nu er drømmen blevet til virkelighed.
LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag
– Sig hej til vores datter. Hun har ikke noget navn endnu, men ankom sidste onsdag kl. 6.28 om morgenen tre dage før termin. Jeg fødte derhjemme assisteret af Kenneth, mine forældre og Nanna, den mest fantastiske jordemoder, og jeg var heldig at have en ukompliceret fødsel, der kun varede syv timer, skriver Stine på sin Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se lidt om Meghan Markles første tid som mor.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose
– Nu nyder vi hendes første dage her på jorden og prøver at lære hende bedre at kende. Vi skal også have fundet et navn til hende, så lad os vide, hvis I har nogle forslag.
37-årige Stine og 39-årige Kenneth kendte ikke kønnet forud for fødslen, så de kaldte babyen for blyp, og det navn holder altså ved indtil videre. Se billedet af parrets søde datter herunder.
LÆS OGSÅ: CHOK: Er Nadia Shila og Jeremy gået fra hinanden?