'Nybyggerne'-babe kaster sig ud i vildt projekt - Her & Nu

'Nybyggerne'-babe kaster sig ud i vildt projekt

Sif fra ‘Nybyggerne’ er blevet selvstændig, og nu begynder hun at dele ud af sit gode håndværk.

Af Louise Vilsbøl - 9. juni 2019 kl. 12:55

I ‘Nybyggerne’ adskilte Sif og Mathias sig fra de andre par ved, at det var Sif der var håndværkeren og Mathias, der måtte se efter, hvad kæresten gjorde. Hendes møbler og håndværk imponerede flere gange dommerne, og efter programmet har ‘Nybygger’-baben valgt at blive selvstændig.
LÆS OGSÅ: Ida og Mads afslører forretningshemmelighed efter ‘Nybygger’-sejr
Derfor afholder hun i juni måned sin første workshop, hvor hun lærer fra sig af det gode håndværk, og man kan være med uanset niveau. Workshoppen er nemlig inddelt i to niveauer, så der afholdes fem workshops for begyndere og to på masterplan, hvor man arbejder med mere avancerede værktøj og finesser.
LÆS OGSÅ: Efter finalen i ‘Nybyggerne’: Lourdes dropper jobbet
– Jeg vil undervise dig i 4 timer, hvor jeg vil guide dig igennem et lærerigt forløb fra start til slut. Vi vil max være 9-15 deltagere pr. hold, derfor vil vi nå at lære hinanden godt at kende, og jeg vil hele tiden kunne støtte dig, der hvor du er i din læringsproces. Undervejs vil der være frugt og drikkevarer, skriver Sif på sin hjemmeside om workshoppen ved navn BYG & HYG og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit
LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-stjerne har født
– Efter endt kursus vil du have nye kompetencer til at gå i gang med indretningsdrømmene derhjemme. Jeg giver dig mine allerbedste tips og tricks til interiør, korrekt håndtering af værktøj og materialer. Sideløbende med min undervisning, vil du selv få værktøjet i hænderne, arbejde med det og lære det at kende. Jeg vil tage imod dig uanset dit niveau og vil sikre mig, at det bliver en god og tryg oplevelse. Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og er vant til at formidle. Jeg vil elske at udvide din horisont, inspirere og udfordre dig med ny viden om alt fra de basale tricks til den harmoniske, personlige og lækre indretning!
Se hvordan du tilmelder dig Sifs workshop HER.
LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ‘Nybyggerne’