Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det

Reality-deltagerne lavede et nummer, som mange, heriblandt også medierne, hoppede på.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. april 2020 kl. 16:55

– Nogle har gættet det, og flere har spurgt, om vi er i familie. Asbjørn er min fætter, og vi har bare holdt det skjult, fordi der er store ting på vej, skrev Mathias Hjort fredag på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe deler stor sandhed på Instagram: Jeg har fået en abort
Reaktionerne på den udmelding var positive, men mange blev også overraskede, og i det hele taget fik opslaget en stor mængde opmærksomhed. Endda så meget at Se og Hør skrev en artikel om relationen og “fætrenes” kommende store planer.
LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig
Men nu må ‘Paradise’-Mathias og ‘Ex on the Beach’-Asbjørne bekende kulør. De er ikke på nogen måde i familie med hinanden.
– Det var sgu bare en joke. Men når det så er sagt, så har vi det pisse, pisse sjovt sammen, og vi minder rigtigt meget om hinanden, indrømmer Asbjørn overfor Realityportalen.
Der var dog også en stor del, som ikke hoppede på de to hunks spøg.
Om der stadig er store eller små planer for fremtiden, kan ‘Ex on the Beach’-hunken ikke sige så meget om. Men han kan til gengæld godt forklare, hvorfor de lavede joken om, at de skulle være i familie med hinanden.
LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’
– Sygt mange har udtalt, at vi minder meget om hinanden, og de har spurgt, om vi er i familie med hinanden. Så vi ville lige se, hvor langt vi kunne køre den.
De to fyre lærte hinanden at kende ved at skrive sammen. Udover at de har den samme form for humor, så er Asbjørn og Mathias henholdsvis 204 og 200 centimeter høje.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus