'Paradise'-babe deler stor sandhed på Instagram: Jeg har fået en abort

Det er ikke småting, som realitystjernerne er villige til at dele med resten af verden. Sarah har dog en god begrundelse for at dele en af sine største personlige hemmeligheder.

Af Rikke Lynge - 27. april 2020 kl. 11:03

Hvilken sportsgren har jeg aldrig gået til? Hvor mange kærester, har  jeg haft? Da jeg var lille var mit ønske at blive? og mange flere spørgsmål var nogle af dem, som årets ‘Paradise’-vinder Sarah Dohn quizzede sine følgere i på Instagram i weekenden. I sidste spørgsmål vælger Sarah at dele en meget stor sandhed om sig selv.
– Kun en af disse er sand: Jeg har haft en pigekæreste, jeg har stjålet en bil, jeg har været gravid, jeg har købt en lejlighed, skriver Sarah i sidste udsagn, hvor det afsløres, at hun har været gravid. I de efterfølgende storys uddyber hun sin sandhed.
LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’
– Jeg blev gravid som 17-årig, da jeg var på p-piller. Det var en rigtig svært beslutning (at få en abort red.), men jeg var ikke klar og kunne ikke give barnet et godt liv, så jeg valgte at få en abort, skriver Sarah og viser en billede af maven, hvor hun er fem uger henne.

Sarah er her fem uger henne, men hun ved ikke, at hun er gravid og tog billedet i en joke. Et par dage senere fandt hun ud af, at hun faktisk var gravid og fik en abort. (Foto: privat)


Sarah fortæller til Realityportalen, at hun blev rigtig ked af det og chokeret, da hun fandt ud af, at hun var gravid, men beslutningen om en abort blev truffet i fællesskab med den potentielt kommende far, og Sarah har i dag ikke fortryder sin beslutning.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus

Derfor deler hun sin historie

Efter Sarahs opslag har hun fået søde henvendelser vedrørende aborten, og det har fået Sarah til at tage et ekstra skridt.
– Det er så vigtigt at snakke om, da mange ser det som et tabu, hvilket det ikke er. Jeg har valgt at dele min historie, fordi jeg ikke synes, at det er noget, man skal gå alene med, og det skal bestemt ikke være flovt at tale om, skriver Sarah fortsat og tilbyder at hjælpe de piger, der vil dele deres historie, og som har brug for en at tale med.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Paradise’-finalen: Her er detaljerne, du ikke så
Sarah har allerede fået en del henvendelser efter hendes opfordring.
– Jeg har fået rigtigt mange henvendelser på insta fra piger, der har stået i samme situation, og så det meget rart, jeg kan dele ud af min oplevelse og tanker omkring det hele, fortæller Sarah til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Husker du de tidligere ‘Paradise’-finaler? Se dem her