Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’

Kedsomheden på ‘Paradise Hotel’ tog over, og flere på hotellet fandt ud af, hvordan de kunne hacke telefonerne, så de både kunne se film og spille spil.

Af Rikke Lynge - 18. april 2020 kl. 12:55

Oliver Erngart fandt kærligheden på ‘Paradise Hotel’, men han fandt også ud af, hvordan man hacker en telefon, så den kan meget mere, end den i virkeligheden burde være i stand til. I en story på Instagram afslører han, at telefonerne på ‘Paradise’, der kun skulle kunne tage billeder, filme og sende sms’er, også blev brugt til at se videoer og spille spil på nettet.
– Jeg fik min telefon hacket, da Jonas fortalte hvordan, og så fandt jeg en slags app på telefonen, som man kunne se filmtrailer på, fortæller Oliver til Realityportalen og uddyber:
– Så fandt jeg ud af, hvordan man kunne gå lidt dybere ind i appen og se Youtube. Dog med meget lav lyd på, så ingen opdagede mig.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om deres venskab: Der er intet tilbage
Jonas bekræfter, at han hjalp Oliver med at hacke telefonen, så der ikke var kode på.
– Jeg valgte selv at gå ind i App Store og hente et almindeligt kedeligt spil for at få tiden til at gå, når vi har de dage, hvor vi skal vente en masse, fortæller Jonas til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i udlandet modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om!
Jonas er dog ikke helt enig i, at Oliver var god til at se film lydløs, så han ikke blev opdaget.
– Oliver var den første, der blev opdaget i at lave en masse på sin telefon, som han ikke skulle, fortæller Jonas.
LÆS OGSÅ: CHOK: Hele to paradisoer tjekker ud
Ifølge Oliver blev det kun til tre dage med snyd på telefonerne, før produktionsholdet opdagede det.
– Konsekvenserne blev, at alle telefoner blev inddraget en dags tid, og så blev vores kode lavet om igen, så den intet kunne. Men jeg nåede i hvert fald at gennemføre et lille spil på telefonen og se nogle videoer, griner Oliver.
– Det hjalp ikke at lave koden om, for jeg havde lært dem, hvordan de fjerner den. Men vi fik fortalt, at vi ikke måtte gøre det igen, så det var der ingen, der gjorde, fortæller Jonas.
LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem
Det var ikke alle på hotellet, der turde snyde med telefonerne, eller som kunne finde ud af at knække koden. Ifølge Oliver var det kun tre-fire stykker, der gjorde det, og de gjorde det af ren kedsomhed på hotellet grundet meget ventetid.
LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks
LÆS OGSÅ: Kæmpe overraskelse: ‘Paradise’-babe er gravid