CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus

Malene Spanggaard fra Paradise Hotel er smittet med coronavirus uden at have symptomer, og nu deler hun et vigtigt budskab med sine følgere.

Af Rikke Lynge - 20. april 2020 kl. 10:52

I 2017 kom hun hele vejen til finalen i ‘Paradise Hotel’, men måtte se sig slået af veninden Simone Nielsen, der delte hovedpræmien på 500.000 kroner sammen med deltageren Anders Schultz. I dag har Malene Spanggaard et vigtigt budskab til sine mange følgere, efter hun selv er blevet testet positiv for coronavirus.
– Bliv nu ved med at tage jeres forholdsregler og bliv hjemme så meget som muligt med de samme mennesker!! Det har jeg selv gjort og gudskelov for det, da jeg er rask smittebærer og virkelig ville kunne have smittet mange, hvis jeg ikke selv havde taget mine forholdsregler, skriver Malene i et Instagram-opslag til hendes næsten 30.000 følgere i håb om, at kunne hjælpe andre.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-finalist: Klar til en omgang mere
– Så pas nu på, når i går rundt og socialiserer jer, selvom i føler jer raske, for i kan sagtens være smittet og rende rundt med virussen uden symptomer, som f.eks. jeg selv, skriver Malene fortsat i opslaget, hvor én af hendes følgere er nysgerrig for at vide, hvorfor hun blev testet.
– Det er jeg, fordi begge mine forældre (som jeg bor med) samt andre familiemedlemmer blev testet positiv, svarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i slem ulykke


LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Endelig! Ærlig Amalie forklarer forholdet til Mikkel Skelskov