'Love Island' 2018: Du kan stadig nå at være med!

Er du faldet pladask for en ‘Love Island’-deltager, eller vil du også bare gerne til Gran Canaria i jagten på kærligheden? Så kan du stadig nå det!

Af Lykke Buhl - 31. oktober 2018 kl. 21:55

Selvom der allerede er spækket med flotte singler i ‘Love Island’, der så småt er begyndt at blive lune på hinanden, så er det ikke for sent at tilmelde sig programmet og smutte en stak uger til Gran Canaria for at finde kærligheden. Som bekendt kommer der kontinuerligt nye singler ind i villaen, og du kan stadig nå at blive én af dem!
– En perlerække af kærlighedssøgende singler er allerede sluppet gennem nåleøjet og kan begynde jagten på en partner, men muligheden for at blive en del af livet i villaen forbliver åben, da man gennem sæsonen kan melde sig til programmet, hvis drømmemanden eller -kvinden skulle befinde sig på ‘Love Island’, som det lyder i en pressemeddelelse fra TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager har fået frataget kørekortet
SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup
TV3’s hjemmeside uddybes det yderligere, hvad for én type, du skal være for at gøre dig forhåbninger om at komme ind og score i programmet.

– Er du træt af at være single? Træt af dating-apps? Og drømmer du om endelig at finde den store kærlighed? Måske har du set ‘Love Island’ og faldet pladask for en af deltagerne i villaen? ‘Love Island’ er programmet for dig, der er parat til at finde kærligheden og som er parat til dit livs eventyr – fuld af kærlighed, fest og minder for livet. For at deltage skal du være fyldt 18 år senest 1. oktober 2018, skriver TV3.
LÆS OGSÅ: Tv-fiasko: Derfor er ‘Love Island’ stadig en succes
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig ‘Love Island’ HER!
Ansøgningsprocessen foregår på den måde, at du gennem ovenstående link først indtaster dine praktiske oplysninger som navn og telefonnummer og vedhæfter et forholdsvist nyt billede af dit ansigt. Herefter skal du besvare en række personlige spørgsmål om dig selv, såsom din vægt og hvem drømmekæresten er, og til sidst skal du uploade en lille video, hvor du fortæller om dig selv.
Herefter er der bare tilbage at krydse fingre for, at du bliver det nyeste skud på ‘Love Island’-stammen!
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn
LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om sin store kærlighed: Romantikken er væk