‘Love Island’-deltager har fået frataget kørekortet

Jonas fra ‘Love Island’ har lært af sin dumme fejl – og er træt af at cykle rundt.

Af Lykke Buhl - 29. oktober 2018 kl. 22:55

Den 21-årige ‘Love Island’-hunk, Jonas Korsgaard, er ikke i tvivl om, hvornår i sit liv, han var mest skuffet over sig selv.
– Jeg mistede mit kørekort, da jeg var 18 år. Jeg havde haft det i et halvt års tid eller sådan noget. Jeg var på den tid rigtig dum og sådan noget, skulle prøve alt muligt. Og så kørte jeg bare lidt hasarderet i min fars bil i Roskilde, og så; bum. Der var lige et lyskryds, hvor politiet holdt på den anden side af bygningen, så kørte jeg den anden vej, og de kunne så se det hele, afslører ‘Love Island’-Jonas og uddyber:
– De stoppede mig, og så endte det med, at jeg fik frataget kørekortet i tre år. Og ja, så har jeg lært lektien ved det, betalt en bøde og cyklet rundt nu i lang tid, ikk’, griner Jonas.
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en bilist køre alt for stærkt og miste kørekortet i ‘Politijagt’.


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn

Adrenalin i blodet

Selvom det snart er tre år siden, så betegner Jonas stadig sig selv som en mand med hang til fart og vildskab. Dog i dag på en mere lovlydig måde. Som netop hjemvendt fra militæret med drømme om at avancere og komme i krig, så skal der meget til at afskrække det 21-årige badejern.
– Jeg kan godt have lidt adrenalin i blodet, jeg er nok en vildbasse. Men det var også dengang, jeg var 18, jeg er lidt mere dæmpet nu. Det var 18-årige mig der, der var dum, understreger Jonas.
I dag har han da også lært lektien. Han har nemlig mange gange i de snart tre år ærgret sig over situationen med det mistede kørekort.
– Der har virkelig været mange gange, hvor enten så har mine forældres bil lige været ledig eller et eller andet og bare holdt der, og så skulle jeg et eller andet, men jeg har bare ikke kunnet gøre noget. Så har jeg måttet cykle til stationen og tage et tog og alt sådan noget pis der. Der har været mange stunder, hvor man ikke har kunne bruge bilen og haft den frihed ved at kunne køre rundt, fortæller en klogere Jonas.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe ændrer spillet: Jeg falder også for pigerne

Klar til kørekort igen

Lige så snart, han er hjemme igen efter ‘Love Island’, så vil han begynde på at tage kørekort igen. Der er nemlig ikke længe til, han må generhverve det.
– Det er snart, en måneds tid, to, tre måneder, så kan jeg starte på det igen, så det glæder jeg mig til at kunne få igen. Det vil jeg faktisk gerne, for nu har jeg ventet så lang tid på det. Jeg kunne også godt lige tænke mig en bil, det har jeg sgu aldrig haft, drømmer ‘Love Island’-Jonas videre.
Se om Jonas kan få scoret sig andet end et nyt kørekort og en bil, når han jagter kærligheden i ‘Love Island’ hver mandag til lørdag på TV3 og Viaplay.
SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft