Lisbeth Østergaard om sin store kærlighed: Romantikken er væk - Her & Nu

Lisbeth Østergaard om sin store kærlighed: Romantikken er væk

Med to små børn er det ikke helt nemt for ‘Love Island’-værten og hendes mand Ralf at holde gnisten oppe.

Af Lykke Buhl - 26. oktober 2018 kl. 19:25

Lisbeth Østergaard er vært på programmet ‘Love Island’, der havde premiere i mandags på TV3. Her skal en flok smukke, unge mennesker lede efter en kæreste blandt hinanden i en villa på Gran Canaria. For Lisbeths eget vedkommende er det fem år siden, hun selv fandt det, deltagerne i ‘Love Island’ drømmer om: Den store kærlighed.
– Nu ved jeg endelig selv, hvad det vil sige, fortæller hun om ægtemanden Ralf, hendes livs kærlighed og faren til deres to børn, Viggo på tre og Carlo på fem måneder.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe ændrer spillet: Jeg falder også for pigerne

Lisbeth har fundet den store kærlighed i ægtemanden Ralf (Foto: Michael Stub)


Selvom Lisbeth rejser lidt frem og tilbage mellem Danmark og Gran Canaria de seks uger, programmet varer, så savner hun børnene og Ralf hver dag. Det er derfor selvsagt den store kærlighed i den lille familie, der bliver Lisbeths udgangspunkt som vært.
– Når man for eksempel kan se den der første tiltrækning mellem deltagerne, så hundrede vil jeg jo tænke tilbage på den aften, hvor jeg mødte Ralf, lyder det fra Lisbeth, der får våde øjne. Hun husker præcis hvordan.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet
Hende og Ralf blev sat op af en fælles ven. Hun var skeptisk, da hun først hørte triaden: Ralf, pædagog, Ålborg. Alligevel fik ægteparrets første – akavede – møde lov at ske til en vens fødselsdag.
– Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv først. Klip til, at så gik der nogle timer, så lå vi på trampolinen ude i haven og myssede, og så har vi bare været sammen lige siden, fortæller en smilende Lisbeth.
LÆS OGSÅ: Drama og utroskab i ‘Love Island’

Der går praktik i den med to små børn

I dag er kærligheden stadig stærk, selvom romantikken ikke er, hvad den har været.
– Nu går der bare praktik i den med to små børn. Når mor kommer hjem, så går far ud af døren, så er der bare ikke særlig meget romantik. Men som vi også begge to siger: Det skal nok komme tilbage, lyder det fra Lisbeth.
Inden værtsforpligtelserne på Gran Canaria blev der dog alligevel sat tid af til en omgang romantik.
SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup
– Det vi så gjorde, lige inden jeg tog af sted her, der havde vi faktisk en hel kæreste-weekend, hvor vi var på Skodsborg, og vi spiste lækker mad, og vi drak nogle drinks, og vi var nede og få massage, og vi var i spaen, jamen prøv og hør, en hel weekend, ej, det var bare så tiltrængt, fortæller ‘Love Island’-værten, der snupper endnu en ferie, denne gang med hele familien, når optagelserne af programmet er færdigt.
Og selvom børn kan gøre indhug i romantikken for en stund, så har Lisbeth alligevel en klar idé om, hvad den ultimative ‘Love Island’-succes indeholder for hende.
– Vi skal da have nogle ’Love Island’-babyer! Jeg håber på ’Love Island’-babyer, griner Lisbeth.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole åbner op: Sådan går det mellem mig og Gitte
GALLERI: Kom med ind i ‘Love Island’-villaen