SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup

Heidi kan hverken holde masken eller på tarmgasserne under datterens vielse.

Af Jonas Sand - 23. oktober 2018 kl. 11:11

Den 10. maj 2018 kunne Nadia Shila og Jeremy for første gang kalde sig ægtefolk. Her blev det lykkelige par gift i USA, midt under ‘De unge mødre’-deltagerens retssag i Danmark, hvor hun var tiltalt for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk og i sidste ende blev idømt seks måneders ubetinget fængsel – en dom hun dog ankede.
I aften i reportageserien får seerne så lov til at se, hvordan det hele gik til, da Nadia Shila og Jeremy svor hinanden evig troskab. Men ikke alt gik under planen til vielsen. Når Heidi bliver rørt, begynder hun nemlig at grine, og det gjorde hun også i kirken – og så gik det helt galt. Midt under vielsen slog Heidi nemlig en kæmpe prut.
– Gjorde hun virkelig det? lød det umiddelbart efter fra Jeremy.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold
Og ja, det gjorde hun.
– Så slår hun pludselig den største skid. Der var nærmest ekko på, fortalte Nadia Shila, mens Heidi dog ikke tog det hele så tungt.
– Jeg tror, det var, fordi jeg grinte for meget, så kom jeg til at slå en lille fis. Men bagefter kom jeg til at tænke på Adam og Eva. De gik jo rundt uden tøj på dengang, og jeg tror da også, at de har sluppet en lille fis. Så jeg tænkte, at det ikke gjorde så meget, sagde hun efterfølgende.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila viser maven frem og afslører detaljer om graviditeten
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …
Herunder kan du se klippet med Nadia Shila og Heidi, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand