WOW: Så meget har 'Bachelorette'-Adams tænder kostet

Der er sket noget med Adams smil, men det har ikke været billigt.

Til premieren på 'Paradise Hotel' vrimlede det med kendte gæster, en af dem var Adam Sandgaard fra 'Bachelorette', som det seneste år har gennemgået en vild forvandling.

LÆS OGSÅ: Daniel afslører: Havde en kæreste på 'Paradise Hotel'

I 'Bachelorette blev han blandt andet kendt for sit skæve smil, men nu sidder hans tænder som perler på en snor, og det er han ikke bleg for at åbne op omkring.

LÆS OGSÅ: Stor nyhed fra 'Flokken'-par

På Instagram har han tidligere fortalt, at det har været en af hans helt store usikkerheder, og som 17-årig forsøgte han at få bøjle på, men det kunne han ikke, da det var udelukkende et kosmetisk problem. Derfor har han da også måttet gribe i lommerne for at få rettet tænderne.

- Jeg har givet omkring 40.000. Det er en usynlig bøjle, så man har løbende kunnet se ændringerne. Jeg er mega glad for det, og pengene skal ikke være et problem, hvis jeg er glad for det her hver dag hele mit liv, så er det det værd, fortæller Adam, og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Anders Breinholt scorer nyt job

- Det er udelukkende kosmetisk, og det er noget, jeg har overvejet længe, men det er svært at få en objektiv mening omkring ens udseende, for ens venner og familie siger: Det er meget charmerende, så det er svært at få den objektive mening.

LÆS OGSÅ: Landstræneren frygter ikke fyring: Det er ligemeget med mig

Derfor blev det Adams egen mening, der var afgørende, og da han havde set sig selv på skærmen, tog han beslutningen.

- Og når jeg ser tilbage på 'Bachelorette', selvom det kun er halvandet år sidene, jeg føler, jeg har ændret mig meget både på udseendet og personligt. Men jeg føler, jeg er et sted i dag, hvor jeg er rigtig glad. Jeg er et andet sted i dag, end jeg var dengang, fortæller han.

Hør Adam fortælle mere om sine tænder i videoen øverst i artiklen og herunder: