'Vild med dans'-stjerne har brug for hjælp

'Vild med dans'-stjernen kan ikke stå med det hele, når han næste år skal giftes med sin udkårne.

Der er fuld gang i bryllupsplanlægningen hos Thomas Evers Poulsen og hans kommende ægtemand,  Sæþór Kristínsson, som 'Vild med dans'-stjernen for nylig gik på knæ for. 

Da HER&NU/Realityportalen møder dansedarlingen i den såkaldte 'TV 2-bar' på Smukfest, kan han da også berette om, at de vordende ægtefolk - heldigvis - er meget enige om, hvordan den store dag skal forløbe. 

LÆS OGSÅ: Lissa på catwalken: Model til modeugen

- Nu skal der lige styr på et sted først, så vi kan få sendt sådan en save the date  ud, og så går det forhåbentligt slag i slag, fortæller den 46-årige danser og tilføjer: 

- Vi skal helt sikkert have en til at hjælpe os. Altså en bryllupsplanlægger, for at jeg kan slappe helt af på dagen. Jeg er nødt til at vide, at der er nogen, der har styr på det. 

Det bliver dog heller ikke kirkeklokkerne, der ringer, når parret skal vies. De ønsker nemlig hverken at blive gift i kirke eller på rådhuset, men i stedet et indendørssted i Danmark, de endnu har til gode at finde. 

LÆS OGSÅ: Claus Elming vil hjælpe ny 'Vild med dans'-vært

I det hele taget er temaet for deres store dag, at det skal være "anderledes og utraditionelt". 

- Vi kommer i hvert fald ikke til at sidde seks timer ved et bord. Vi vil være sammen med vores gæster. Jeg tænker heller ikke, at folk skal holde taler og sådan noget. Det skal bare være en kærlighedsfest, lyder det fra Thomas Evers Poulsen. 

Ifølge planen skal brylluppet stå næste år forud for sommerferien, og de regner med at have mellem 130 og 150 gæster med til fejringen. 

LÆS OGSÅ: Jan Hellesøe afslører: Hypnotiserer folk på festival