Thomas Evers indrømmer: Den hårdeste sæson

Den professionelle danser er ikke i tvivl om, hvad der har været det hårdeste, og det er der en særlig grund til.

I år er det 19. gang, at Thomas Evers Poulsen svinger en kendt kvinde rundt i manegen til "Vild med dans", og denne gang nyder han "Årgang 0"-stjernen Rachel Ellebyes selskab. 

LÆS OGSÅ: Stephanie om barndom: Jeg måtte ikke græde

I podcasten "Marcus og Realitypanelet" fortæller han dog, at det ikke er alle sæsoner, der har været lige sjove. Én af sæsonerne var nemlig markant hårdere end de andre, og det var der en god grund til.

- 2020 - fordi der var nedlukning og corona, og vi måtte ikke være sammen med de andre par, og man var virkelig meget sammen med sin partner og var meget tæt. Man så ikke rigtig nogen udover dem, man boede sammen med, fortæller Thomas i podcasten og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gravide Stephania Potalivo er flygtet

- Så da sæsonen så sluttede - den sluttede heldigvis meget godt for os, fordi vi fik lov løfte trofæet, men så det der tomrum har aldrig været større, end det var efter den sæson. For så stoppede jeg med at se Merete Mærkedahl, som jeg dansede med er, og så var man i nye grupper.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Har sagt nej til "Bachelorette"

Det var både tomheden efter "Vild med dans", der fyldte for Thomas, men selve oplevelsen var også svær at være i.

- Det var hele der mærkelige forløb under, og man vidste ikke hver uge, om man var købt eller solgt, for lige pludselig så hvis man havde en positiv test, så var man ude. Det var en hård sæson, fastlår han.

Hør hele podcastafsnittet af "Marcus og Realitypanelet" med Rachel og Thomas herunder: