Efter bryllup: Ændrer navnene

I nyeste episode af podcasten 'Mathias Helts Talkshow' røber Sæþór kristínsson, at parret overvejer at slå deres efternavne sammen.

For den 46-årige danser Thomas Evers Poulsen og Sæþór kristínsson går sommeren blandt andet med at planlægge deres kommende bryllup, som skal stå i sommeren 2025.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert afslører detaljer om hemmeligt frieri

Parret er derfor ved at få styr på praktikaliteter såsom bryllupvenues, men det er ikke det eneste, parret skal finde ud af.

I det nyeste afsnit af podcasten 'Mathias Helts Talkshow' falder snakken nemlig på, hvad parret skal hedde til efternavn, når de skal givet deres "Ja" til hinanden.

- Det ved jeg faktisk ikke. Jeg tænker faktisk, at vi kunne lave vores eget efternavn og slå dem sammen, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert: Det skal vores dreng hedde

- Så kører sådan "Krevers", siger Sæþór med et grin.

Det er dog ikke den eneste kreative sammensætning, som 'Den store bagedyst'-vinder foreslår.

- Man kan lave et ordspil, jeg ved det ikke helt, så langt er jeg overhoved ikke kommet endnu. "Eversson" måske, jeg ved det ikke, fastslår han.

Vil bage selv

Bryllupsmenuen er også noget, som parret skal beslutte sig for, og da spørgsmålet falder på, om Sæþór selv vil stå for bryllupskagen, er han ikke afvisende for idéen.

- Det tror jeg faktisk måske, at jeg skal. Og jeg ved ikke, om det er en herre dårlig idé.

LÆS OGSÅ: Hemmelig 'Vild med dans'-stjerne syede Jennas brudekjole

Parret har fastsat en dato i sommeren 2025, som de arbejder ud fra. Hele 150 gæster vil blive inviteret til at tage del i kærlighedsfesten.

Se et klip fra podcasten her: