Thomas og Sæþór med stor bryllupsafsløring

Nu kan kendisparret dele flere detaljer om det store sommerbryllup.

Den 46-årige danser Thomas Evers Poulsen og 'Bagedyst'-stjernen Sæþór Kristínsson afslørede tilbage i juli, at de var blevet forlovede, og siden da har der været fuld fart på bryllupsplanlægningen frem mod kærlighedsfesten i sommeren næste år.

LÆS OGSÅ: "Vild med dans"-stjerner springer ud som skuespillere

Nu kan parret så løfte sløret for, hvilken dato de to turtelduer skal afgive deres store løfter til hinanden.

- D. 07.06.2025 siger vi ja til hinanden, skriver parret i et fælles opslag på Instagram og fortsætter:

- Vi har en dato og både lokaler til fest og vielse - så nu kan bryllupsplanlægningen for alvor gå i gang. Ig nu har vi også et lille tæppe til soveværelset med det monogram, vi har fået lavet til dagen, står der i opslaget til en video af Sæþór, der selv laver monogrammet.

Mens bryllupsdatoen har været fastsat længe, så har det være en længere proces at finde ud af, hvor den store fejring skal stå for de 150 gæster, parret gerne vil have plads til, men nu er det altså lykkedes.

LÆS OGSÅ: Efter bryllup: Thomas og Sæþór ændrer navnene

Kendisparret har tidligere fortalt, at de går efter et mindre traditionelt bryllup, og det har ikke ligefrem gjort planlægning lettere.

- Der er ingen af os, der har lyst til at holde middagsselskab, hvor vi sidder til højbords i 5-6 timer med x antal retters menu, og hvor vi ikke kan bevæge os rundt og snakke med vores gæster, før middagen er færdig. Så det skaber lidt - ikke udfordringer - men de fleste steder vil gerne levere middag og det hele med lokaleleje, har Sæþór fortalt.

LÆS OGSÅ: Philine er gravid

Blandt andre kendisvennerne Annemette Voss, Karina Frimodt og Mathias Helt udtrykker stor glæde over den kommende kærlighedsfejring i kommentarsporet.

Se opslaget herunder: