'Paradise Hotel' Stina, Amalie, Samantha Peter, Kasper, Tammi, Nicolai

Tidligere paradiso skal have fedmeoperation

Efter at have fundet strækmærker har Stina taget en stor beslutning.

Stina Petersens vægt er gået op og ned, og tidligere har hun fortalt om, hvordan hun med stor succes var startet på vægttabsmedicinen Wegovy. Hun endte dog med et betydeligt hårtab og måtte stoppe på medicinen igen.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann om at være nybagt far: Vi har været lidt pressede

Derefter gik vægten atter opad, og nu har hun taget en stor beslutning.

- Jeg opdagede at jeg har fået strækmærker, det fik min verden til at gå under. Jeg har hele mit liv haft en yoyo vægt - op og med + / - 10-20 kg og to graviditeter uden et eneste strækmærke, skriver Stina på Instagram til et billede af en gastric sleeve operation og fortsætter:

- Så nu skal der ro og stabilitet på det vægttab. Det er selvbetalt på et privathospital og koster cirka 60.000 kroner. Jeg vælger at tage jer med på rejsen på godt og ondt, jeg skal tabe cirka 35 kilo.

LÆS OGSÅ: Anders Matthesen og hans søn har et særligt koncept: “Det er noget af det sjoveste at snakke om”

Overfor Realityportalen/HER&NU bekræfter Stina beslutningen og forklarer, hvorfor hun selv skal betale for sin operation.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Puk Elgaard gift med tv-vært

-  Jeg er ikke “stor” nok til at gå det af det offentlige. Så detfor skal jeg selv betale. Det er en beslutning, der har været under overvejelse i et halvt år nu, fastslår hun og tilføjer, at hun er nået dertil, hvor hun må indrømme overfor sig selv, at hun har en spiseforstyrrelse:

LÆS OGSÅ: Melissa Bentsen efter stor beslutning: Jeg er et helt andet menneske

-  Efter jeg stoppede med at ryge, begyndte jeg at spise. Så jeg erstattede bare det ene med det andet. Jeg har det okay med, at jeg selv skal betale for operationen, men det er over 60.000 kroner, så det er mange penge.

Man kan følge Stinas rejse på hendes Instagram HER