Stephanie om barndom: Jeg måtte ikke græde

Det er ikke de store følelser, Stephanie Salvarli har fået ind med modermælken fra Linse.

Spehanie Salvarli har aldrig lagt skjul på, at hendes opvækst ikke ligner de flestes, og at der er mange ting, hun selv gør anderledes som mor. I det nyeste afsnit af "Langt fra Bryggen", som også er sæsonafslutningen, fortæller hun om ét punkt, hvor hun ikke forstår sin mor.

LÆS OGSÅ: Patricia Thyberg: "I min barndom følte jeg et pres over mine forældres forventninger"

- Jeg har altid fået at vide i min barndom, at man ikke skal græde. Og jeg har aldrig forstået det der "Stop med at græd, op igen, det er lige meget" og "Vi tuder ikke", det er den værste, jeg har hørt det så meget som lille. "Lad være med at græde, det er da dumt" og sådan noget. Min mor er ikke så følsom, fortæller hun og fortsætter:

- En eneste gang har jeg set min mor græde, og det viste sig, at hun ikke græd. Hun havde fået et ansigtsløft, og så viser det sig, at når man har fået det, kan man få tårer i øjenene, som bliver betændte og blodige. Så det er det eneste minde jeg har af min mor, der har grædt. Gud hvor sindssygt.

LÆS OGSÅ: Jackie savner "Forsidefruer": Vil lave skuespil med Janni

Derfor er det da også vigtigt for hende at vise følelser overfor sine egne børn - både de gode og de hårde.

- Jeg er af den overbevisning, at hvis mine børn eller jeg er kede af det, så skal man også have lov. det er en følelse, jeg tror på, der skal være tilladt at være der, fastslår hun.

Se hele klippet øverst i artiklen, og se afsnittet