Linse trækker opslag tilbage: Fik mere end 100 tilbud

Linse Kessler er en populær dame.

For en uges tid siden søgte Linse Kessler job via en story på sin Instagram. En story ligger som bekendt i 24 timer, men allerede efter to timer var Linse nødt til at slette opslaget igen.  

- Jeg fik over 100 tilbud, og det var altså på under to timer. Jeg er i gang med at læse de sidste tilbud igennem. Der er helt fra rengøringsassistent i et fitnesscenter til at komme ud og hjælpe med at mue ud på en gård. Det var de vildeste ting, forklarer Linse til bogreception på sin bror Mikkel Kesslers nye bog. 

LÆS OGSÅ: Mika og Jasmin deler trist nyhed

Men det ene tilbud var meget interessant, og det er Linse gået videre med. Hun har også allerede været til første samtale. 

- Jeg kan desværre ikke sige så meget, for hvis det bliver til noget, kan jeg ikke sige det, før det bliver realistisk, siger Linse, der anbefaler alle at søge job på de sociale medier. 

- Jeg ved godt, jeg har mange følgere, men ved folk, der ikke har så mange følgere, vil der alligevel være mange, der ser det. Så hvis man vitterligt sidder og mangler et job, er det slet ikke nogen dum idé. 

Linse glemte i opslaget at sige, at hun ikke søger fuldtidsjobs, og hun er ked af, hun måske har spildt nogle menneskers tid ved at glemme den vigtige detalje. 

- Jeg kan ikke arbejde fuldtid, for jeg har tre hunde, der er det meste af mit liv, og så har jeg Podimo og foredrag, så jeg kan kun have noget deltid, slutter Linse. 

LÆS OGSÅ: Cilia Trappauds ydre er vigtigt i USA: ”Derfor bliver jeg aldrig booket af Justin Bieber”