Geggo om stor beslutning: Vil skærme børnene

Der kommer til at være en stor ændring i den kommende sæson af programmet.

På et storslået pressemøde i Park Bio i København, hvor tv-værter, realitydeltagere og sportskommentatorer var samlet for at præsentere Viaplays efterårsprogram, stod det klart, at der venter masser af nyt fra streaminggiganten. 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Janni Ree afslører ny kæreste

Et af højdepunkterne var annonceringen af endnu en sæson af 'Langt fra Bryggen', hvor kendisparret Stephanie ”Geggo” Karma Salvarli, 34, og Cengiz Salvarli, 33, igen vil dele ærligt ud af deres liv. I den nye sæson har parret dog truffet en markant beslutning i forhold til deres døtres rolle i serien.

Selvom Alba, otte, og fireårige Sia tidligere har været en fast del af familiens forskellige tv-eventyr, vil de i den kommende sæson kun figurere minimalt.

– Børnene er stort set ikke med i sæson to. Det er et valg, vi har truffet. Hvis de kommer hjem fra skole og tilfældigvis går igennem billedet, så er de selvfølgelig lidt med. Men de er mikroskopisk med, og der er ikke nogen historier, der omhandler børnene, forklarer Stephanie. 

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører vildt vægttab

Beslutningen er taget for at give Alba og Sia mere privatliv, nu hvor de bliver ældre og deres hverdag indebærer skole og fritidsaktiviteter. 

– Det er slet ikke fordi, jeg er fuldstændig anti-eksponering, men i det her program synes vi, at vi gerne ville holde det til os og vores forretning, forklarer tv-stjernen, der samtidig afslører, at hendes mand i sæsonen kommer til at åbne en ny, og indtil videre stadig hemmelig, forretning på Amager. 

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Nybyggerne'-par glemte sønnens fødselsdag

Gladere for programmet end 'Familien fra Bryggen'

Til trods for ændringen, som muligvis vil skuffe nogle fans, der har fulgt familien gennem årene, føler Stephanie og hendes mand sig trygge ved beslutningen. 

– Jeg har en rigtig god fornemmelse med programmet alligevel, og jeg er personligt gladere fra at lave det her program, end jeg var for at lave 'Familie fra Bryggen', selvom jeg også elskede det, slår hun fast. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i babylykke

Stephanie erkender, at det både er vemodigt og fantastisk at se sine børn vokse op, og selvom hun godt kan savne at have en baby, så nyder hun endnu mere, at hendes piger er blevere større. 

– Jeg kan især se mig selv i Sia. Det er som om, at hun er mig bare i lille. Ikke så meget udseendemæssigt, men mere i personligheden. Der er Alba på den anden side meget mere som sin far. Det er sjovt at se.