Geggo og Cengiz uenige om børneopdragelse

Tv-parret er også uenige om, hvorvidt de overhovedet er uenige.

Det er ikke noget nyt, at bølgerne til tider kan gå højt mellem ægteparret Stephanie "Geggo" og Cengiz Salvarli.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas under kniven igen

De to er nemlig ikke altid på bølgelængde, og de har tidligere fortalt, at de ikke er helt enige om, hvorvidt de skal have flere børn, hvor det på skift har været den ene og så den anden, der har været i tvivl.

Men det er ikke kun antallet af børn, som de to er uenige om. De er også uenige, når det kommer til børneopdragelse - og dertil også uenige om, hvorvidt det overhovedet er uenige.

Det fortæller de i ugens afsnit af podcaste "Helt Ærligt".

- Jeg tror faktisk, vi er meget enige om ting ved forældreskab, lyder det fra Geggo, efter parret har vendt et dilemma om opdragelse, hvor de var ganske enige, mens Cengiz svarer:

- Nogle gange. Nogle gange er vi også uenige.

LÆS OGSÅ: TV 2 dropper "Landmand søger kærlighed"

Til spørgsmålet om, hvad Cengiz tænker, de er uenige om, lyder svaret, at han ikke ved hvad, mens Geggo fortsat holder fast i, at det tror hun ikke, de er. 

- Nogle gange har du sådan nogle mærkelige holdninger. Nogle gange må man ikke engang blive sur. Jeg må godt blive sur, jeg må godt have en reaktion, forklarer Cengiz.

- Skal jeg fortælle dig, hvornår du må blive sur, hvor du ikke må blive sur?, lyder det fra Geggo.

Den udtalelse falder dog ikke i god jord hos Cengiz.

- Bare den sætning er en helt forkert sætning. Du skal ikke fortælle mig, hvornår jeg må noget som helst, svarer Cengiz, mens Geggo uddyber:

- Men det fortæller jeg dig, hver gang det sker. Jeg synes ikke, man som menneske og som far og mor kan tillade sig - men jeg ved også godt, vi kun er mennesker, og at følelser kan vi ikke gøre for, så du kan heller ikke gøre for, at du bliver sur. Jeg forstår ikke, hvorfor du sidder og siger det her, for du arbejder faktisk på det.

LÆS OGSÅ: Lene Beier på hospitalet efter grimt uheld

Uenige om at være uenige

Cengiz pointerer, at parret snakker forbi hinanden, og Geggo forklarer, hvilke situationer hun taler om.

- Det her med at blive sur, når man gør noget, der ikke er med vilje. Spilder noget, for eksempel, lyder det, mens Cengiz svarer:

- Det var slet ikke det, jeg tænkte på. Hvis der var noget, hun (parrets datter, red.) havde gjort, som var fair at blive sur over.

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik"-deltager får fængselsstraf

- Nu får du mig til at lyde som en curlingmor, der aldrig bliver sur på mine børn. Jeg blev sur på hende forleden, da hun løj over for mig for eksempel, forklarer Geggo og tilføjer, at det ofte også handler om måden, de bliver sure på.

Lyt til hele afsnittet, hvor diskussionen udvikler sig til, hvorvidt man skal skylle sine økologiske grøntsager eller ej, her.

LÆS OGSÅ: Kronprins Christians fødselsdagsfrits: Håret er væk