"Gift ved første blik", afsnit 6

SE BILLEDERNE: Så gode venner er de

De nygifte par har nu endelig mødt hinanden - og venskaberne spirer på kryds og tværs.

I sjette afsnit af det store kærlighedsprogram "Gift ved første blik" møder de nygifte par nu endelig hinanden på en getaway. Sådan en tur giver naturligvis anledning til at dele den intense oplevelse, de alle lige har gennemgået - nemlig at være blevet gift ved første blik.

Artiklen fortsætter under videoen af Morten og Nina.

 

Særligt Morten Mortensen, Søren Staun og Anette Bauer har fået et særligt bånd. I afsnittet ser man også, at Morten og Søren er på visit hos Anette på Amager. Og dén dag var begyndelsen på noget nyt. 

LÆS OGSÅ: Mette Sommer taler ud om fødslen

- Vi er blevet så gode venner. Det er jeg også med de andre, men vi bor jo bare så tæt på hinanden. Vi bor jo ti minutters gang fra hinanden. Søren og Morten kørte med mig hjem (fra getawayen, red.), og de ville gerne lige se, hvordan jeg boede. Men så havde de slet ikke lyst til at gå igen, fortæller Anette til HER&NU/Realityportalen.

Frank var dog ikke med hjemme hos Anette.

- Jeg kørte tilbage til Amager og Frank skulle hjem til Slagelse, da det var en hverdag dagen efter. Men Søren og Morten var lige med hjemme hos mig, og vi havde det bare så hyggeligt. Men vi fik også bearbejdet, hvad vi nu havde oplevet på den her getaway, og vi kom jo pludseligt meget tæt på hinanden, siger hun.

LÆS OGSÅ: Medina sælger luksusvilla for svimlende millionbeløb

At blive gift ved første blik med en vildtfremmed, må siges at være en ekstrem begivenhed og oplevelse. Og det er da også de færreste, der måske kan sætte sig helt ind i, hvordan det er. Bortset fra dem, der har prøvet det selv.

LÆS OGSÅ: Mathilde Beuschau kæmper for at blive mor: Det gør så ondt

- Man kan snakke med venner om det her. Men ingen forstår, hvor hårdt, presset og intenst det er at være i det, andet end hvis man selv er i det. Vi talte pludseligt det samme sprog, så det var så fedt, fortæller Anette.

LÆS OGSÅ: Bagedyst-deltager deler stor nyhed

Og deltagerne har da også set hinanden flere gange efter optagelserne. De nye venskaber spirer i den grad, og det har blandt andet resulteret i en hyggelig tur i sommerhus, hvor de fleste af deltagerne var med. 

- Vi var også i sommerhus forleden. Vi hyggede os, og fik vendt og drejet det hele. Og så har vi selvfølgelig også bare spist god mad, snakket og gået ture, afslutter Anette.

Du kan se billeder fra turen i sommerhus her:

Lone, Anette, Katrine og Nina
Anette, Katrine, Lone og Nina

Du kan følge de nygifte par i "Gift ved første blik" om torsdagen klokken 20.00 på DR1 og DRTV.