Schmeichels søde nyhed: En lille efternøler

Kasper Schmeichel har i al hemmelighed fået endnu en datter.

Selvom det var en streg i regningen, at Danmark røg ud af EM i fodbold i semifinalen, så var det alligevel held i uheld for Kasper Schmeichel. I al hemmelighed er han og hustruen Stine blevet forældre igen. Parret havde i forvejen Max, 11, og Isabella, otte.

- Vi var ikke klar til at komme hjem nu. Men det bliver dejligt at være sammen med sin familie. Jeg skal hjem og se min nyfødte datter. Hende har jeg ikke set meget til. Jeg glæder mig meget til at være sammen med familien, sagde Schmeichel ved pressemødet i Københavns Lufthavn, da landsholdet vendte hjem fra London.

LÆS OGSÅ: CHOK: Remee testet positiv for corona

Stine, 35, og Kasper, 34, blev gift i 2015. De har dannet par i 17 år (Foto: Peter Hauerbach)
Stine, 35, og Kasper, 34, blev gift i 2015. De har dannet par i 17 år (Foto: Peter Hauerbach)

Kort forinden var de blevet genforenet med deres familier efter i halvanden måned at have været i en lukket Corona-boble. Inden han forlod pressemødet med sin datter i hånden, takkede den 34-årige målmand for støtten.

- Mit bedste minde er det her land og den her trup. Det siger meget, at vi har været sammen i seks uger, men at vi stadig ikke er klar til at sige farvel. Den støtte, vi har fået, oplever du sjældent i dit liv. Det vil jeg tage med mig for evigt.

LÆS OGSÅ: Alexandras skønne dag: Overrasket af kæresten