Frank Schytte

Nu reagerer Frank på datterens udtalelser: Jeg bliver ramt

'Gift ved første blik'-deltager Frank Schytte mener, at det er mange nuancer i skilsmissen.

Det var ikke ligefrem småting, der kom frem, da 'Gift ved første blik'-deltager Frank Schyttes datter udtalte sig i podcasten 'Grebet af GVFB'. Faktisk smed datteren, 23-årige Cecilie, lidt af en bombe, der blandt andet handlede om hendes forældres noget turbulente skilsmisse

 Artiklen fortsætter under videoen af Franscesca.

 Nu udtaler Frank, 57, sig til HER&NU. 

- Jeg har det som udgangspunkt helt fint med det. Men selvfølgelig bliver jeg jo påvirket, og jeg ved jo godt, hvad den skilsmisse indebar, og hvordan det er at have kærlighedssorg. Min datter blev jo enormt ked af det, da hun hørte, at hendes mor og far skulle skilles. Så det bliver jeg selvfølgelig berørt af en gang til. 

LÆS OGSÅ: Tv-kok Bo Bech sælger luksusbolig for 22 millioner

Frank mener, at skilsmissen kan ses fra flere vinkler.

- Jeg bliver ramt lidt. For det er jo nuanceret, sådan en skilsmisse, alt efter hvilken brille man har på. Jeg vil på ingen måde tage den oplevelse fra min datter, for det er jo, som det er. Det er hårdt, og det har det også at være i den skilsmisse, jeg var i. Jeg vil jo bare anerkende, at min datter har haft det enormt svært. Det har jeg stor forståelse og respekt for. Jeg har selvfølgelig nogle nuancer og en anden opfattelse, uden at jeg gider at gå ind i det. 

I podcasten 'Grebet af GVFB', med Ditte Okman som vært, fortalte Franks datter i detaljer, hvordan Frank i sit ægteskab ville "se om græsset var grønnere". Det resulterede i en kaotisk tid for hele familien. Frank har dog forståelse for, hvorfor datteren valgte at fortælle sin side af historien. 

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-par skal være forældre

- Respekt for det, men det kunne man da godt have været foruden. Jeg har snakket med min datter både før og efter, og vi har det godt. Jeg ved, at min datters intention var, at hun følte sig lidt ramt af nogle af de kommentarer, der havde været på forskellige fora, efter at første afsnit blev sendt. Hun følte sig lidt uretfærdigt behandlet og havde et behov for at stå op for sig selv. Det var ikke noget, der var hverken iscenesat eller noget. Det er jo den følelse man kan have, når ens mor og far ikke længere er sammen, og der er jo en sorg. 

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par afslører: Vores børn får løn

Datterens udtalelser gav naturligvis anledning til at så tvivl, om Frank overhovedet var mentalt klar til at indgå i et nyt ægteskab i programmet 'Gift ved første blik'. 

- Jeg var 100 procent klar til et nyt forhold. Det er jo der, at det er lidt nuanceret i forhold til, hvilken opfattelse man har af tingene. Så ja, jeg var helt klar, fortæller Frank.

LÆS OGSÅ: Derfor kommer der ikke mere 'Forsidefruer'

Og det er da også tanker, han har delt med Anette Winkler, som han jo bliver gift med i det populære kærlighedseksperiment. 

- Det er noget, jeg har talt med Anette om. Vi har jo begge to nogenlunde samme baggrund i forhold til, at vi har været gift før i samme antal år. Så kan man sige, at der er lidt længere tid siden, Anette blev skilt, end ved min situation. Så derfor kan jeg godt forstå spørgsmålets relevans i og med, at der jo ligger noget sorg. Men tiden læger alle sår, og jeg skal da også erkende, at det første år efter skilsmissen var utroligt hårdt uden at gå for meget i detaljer. Jeg kan også sige, at min ekskone og jeg har et godt forhold den dag i dag. Nuvel, skilsmissen var hård, men vi klarede det rigtigt godt, udtaler Frank og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Skuespiller gift

- Jeg har det helt fint med, hvad Cecilie sagde i podcasten. Det kunne godt have været mere nuanceret, end lige dén måde hun fik det fortalt på. Jeg har dog ikke selv hørt den, afslutter Frank.

Du kan følge alle de nygifte par i 'Gift ved første blik' hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og på DRTV.