Nina Ettrup Larsen og Rolf Meier

Museumsbesøg gik galt: Jeg blev enormt ked af det

Det blev en lidt tung start på bryllupsrejsen for 'Gift ved første blik'-parret.

Nu er det for alvor blevet tid for 'Gift ved første blik'-parrene til at lære hinanden at kende. De skal nemlig på bryllupsrejse.

LÆS OGSÅ: Snart far til to: Thomas Warberg afslører kønnet

For Nina Ettrup Larsen, 33, og Rolf Meier, 41, går turen til Berlin. Men det er ikke helt uden konflikter og knas - og især starten af rejsen bliver en anelse tung. På andendagen er Nina og Rolf taget på museum, og her går det altså allerede skævt.

Artiklen fortsætter efter videoen af Marc Ciano.

- Det, som ikke er med på tv, er, at dagen før museet, har vi kørt i tog i mange timer, og så har vi siddet på hotelværelset og snakket i mange timer, og jeg har prøvet at foreslå, at vi skal ud og lave noget. Det var der ikke lige stemning for, så vi endte med første dag at sidde og snakke rigtig meget, fortæller Nina til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ægtemanden afslører: Sådan scorede hun mig

 - Da det så bliver dag nummer to, så kan jeg mærke, at jeg er så rastløs, at jeg næsten ikke kan være i min krop. Jeg er nødt til at komme ud og bruge noget energi. Det bliver så til, at vi skal på det her museum, og så er jeg bare så begejstret over at komme ud og opleve, at det er en kæmpe forløsning for mig. 

Det er Ninas egen idé at udforske den tyske spionagehistorie på German Spy Museum. Derfor bliver der også skruet en ekstra tand op for begejstringen - men dén begejstring deler Rolf ikke helt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i vild forvandling

- Jeg husker det som om, at det var mig, der mest vil ind på det museum, så jeg ville også enormt gerne vise, at jeg var glad for, at vi gjorde noget, der var min idé. Så jeg skruede også lidt ekstra op for, hvor glad jeg var for det. Og så endte det jo ligesom med, at vi fik "altansnakken" part to. Så jeg sad tilbage og følte, at "årh, nu skete det igen", og jeg gjorde mig ellers så umage for at møde Rolf i de ting, han havde bedt om. Og nu glemte jeg det den ene dag, og nu sidder vi med en konflikt igen. Så blev jeg enormt ked af det der. 

LÆS OGSÅ: Er det her det værste, Mikkel har gjort mod Amalie?

Som man ser i programmet, bliver Nina efterfølgende ked af Rolfs reaktion. 

- Jeg ender med at sidde og føle mig meget forkert, og jeg har svært ved at få det sagt, for jeg var bange for at komme til at tage fokus fra de ting, som Rolf har italesat. Så jeg husker det som om, at jeg sad i en klemme af, at jeg enormt gerne ville acceptere det, Rolf sagde, men det pressede jo også mig. Jeg vidste ikke rigtigt hvor meget, jeg kunne sige til ham, uden at det så ville flytte fokus fra den første samtale, fortæller Nina.

LÆS OGSÅ: Louise Wolffs chok til bryllup: Han faldt om

Det lykkes dog Nina og Rolf at snakke sig igennem konflikten, og det nygifte par finder, ifølge Nina, en aktivitet, de begge trives i.

- Vi finder ud af, at det der med at komme ud og spise, der sidder vi i en situation, hvor vi både kan sidde og snakke. Det fungerer vi jo godt i begge to. Men det er også rart for mig, at vi er ude, og der er noget stimuli, så jeg får brugt noget energi. Så vi finder et fælles fodslag i der, hvor vi begge to er et rart sted, og her får vi det bedste af alle verdener. 

Du kan se, hvordan det går parrene i 'Gift ved første blik' hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og på DRTV.