Natascha Linea sætter vildt mål

Den unge mor har endnu en gang kastet sig over træning og sat sig et stort mål.

Et af de mest ikoniske klip fra 'De unge mødre', var, da Natascha Linea tilbage i 2014 fortalte, at hun drømte om at gennemføre en Ironman inden hun blev 30. Hun havde altså 11 år til at træne op til det. 

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard har fået nyt job

Siden er der kommet fire børn mere til verden, og Natascha Lineas drøm er endnu ikke gået i opfyldelse. Men man skal aldrig sige aldrig. I weekenden løb hun den korteste rute på fem kilometer ved Flensburg liebt dich marathon, og det har givet hende blod på tanden.

Selvom det blot var med en målsætning om ikke at blive den sidste til at passere målstregen, så har Natascha Linea allerede tilmeldt sig endnu et fem kilometers løb om to uger, et seks kilometers løb til december og en Mammutmarch i Berlin på intet mindre end 30 kilometer til november.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny fyr

- Heldigvis har jeg en veninde, som er lige så skør som  jeg selv. Så nu er det aftalt, at vi d. 2/11 deltager i Mammutmarch. Vi aner ikke, hvor hårdt det er. Hvad det kræver af grej, eller hvordan det foregår. Men nu er beslutningen taget. Barnepigen er fundet, og inden længe er billetterne bestilt, skriver Natascha Linea.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull: Sådan faldt jeg for Asta

Det bliver altså spændende at se, om den unge mor får så meget blod på tanden, at hun alligevel ender med at gennemføre en Ironman, inden hun fylder 30 til næste år, eller om hun holder sig til løbeturene og mammutmarch.