Natascha Linea jubler: Nu er der endelig en plan

Den unge mor har aldrig lagt skjul på, at hendes tænder har giver hende mange problemer.

Onsdag begyndte Natascha Linea Kaup sin tandrejse, som bliver lidt af en mundfuld. Det fortæller hun i en række stories, efter hun har været til tandlæge for første gang i Tyskland, selvom hun lider af tandlægeskræk.

LÆS OGSÅ: Nicolas om bryllupsrejse: Det var grænseoverskridende

Ved sit første tandlægebesøg fik Natascha Linea en antibiotikakur og fik lagt en plan, hvorefter hun skal i kontakt med en kæbekirurg, og her er hun ekstra glad for at være flyttet til Tyskland.

- Det virker fuldstændig underligt, at jeg kan gå til tandlæge og ud igen uden at blive fuldstændig ruineret. I dag var jeg til tandlæge, fik lavet et gennemsyn, taget røntgenbilleder og fik lagt en plan - 0 kroner. Snart skal jeg til kæbekirurg og have ordnet de 13 dårligste tænder, og her skal jeg også af med 0 kroner. Fantastisk idé, at tandlæge ikke koster en million som i Danmark, skriver hun i en story og forklarer:

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Fuldstændig stilhed

- Tandlægen i Tyskland er gratis for mig, fordi jeg bor i Tyskland og har den lovpligtige sygeforsikring. Det vil sige, at alle i Tyskland kan få gratis tandbehandling, så længe de er forsikret. Derfor kan jeg gøre brug af den mulighed og få lavet huller og så videre gratis. Noget af behandlingen kommer til at koste lidt i egenbetaling, men det bliver meget minimalt i forhold til, hvad det ville koste i Danmark.

LÆS OGSÅ: Amalie i stor operation: Det er blevet værre med årene

Ifølge Natascha Linea koster en forsikring for en enlig mor med to børn omkring 250 euro om måneden, men det er ikke hende selv, der betaler det. Hun arbejder hos grænsebutikken Calle, som altså betaler hendes forsikring.