Natascha Linea afslører: Så længe bliver hun i Tyskland

Natascha har skrinlagt sin fremtid i Danmark som omstændighederne ser ud lige nu, men vender muligvis tilbage igen.

Solen skinner brændende varm fra en skyfri himmel, da HER&NU møder Natascha Linea fra 'De unge mødre' på en legeplads på havnen i Flensborg.

Natascha Linea fortæller, at hun lige nu arbejder i grænsebutikken Calle, men til august begynder at læse igen.

– Desværre ikke som sosu igen, for jeg kunne ikke få en praktikplads hernede omkring grænsen, så det kunne fungere. Så jeg starter med at læse nogle HF-enkeltfag, og så er planen at komme tilbage til sosu-skolen og så finde en praktikplads tæt på, så jeg kan læse færdig der.

Natascha ser ikke sin fremtid i Danmark.

LÆS OGSÅ: Efter hjertestop: 32-årig TV 2-kendis fortsat indlagt

– Min plan er at blive i Tyskland, indtil mine børn er 18 år. Skolen har jeg ikke bestemt mig for endnu, men jeg har besluttet mig for, at de skal gå i tysk dagpleje og tysk børnehave. Jeg tænker, at de skal starte i tysk skole indtil 4.-5. klasse, og derefter kan de komme i dansk skole.

Tvillingerne er født i Tyskland, og det er Natascha glad for.

– Da jeg fødte mine børn kom der hjælp hver dag af en sundhedsplejerske, som så, at børnene havde det godt. I Danmark får du måske sundhedsplejerske på to-tre gange, hvis du er heldig. Hernede er det meget oftere. Her er et lille problem ikke noget problem, så længe børnene har det godt, får mad og har tøj på kroppen. Så er de ligeglade med, om tøjet er lyserødt eller grønt eller blåt. Det er rart at få lov at være den forælder, man gerne vil være.

LÆS OGSÅ: Kronprins Christians store dag: Overraskende detaljer

Natascha Linea er ved at flytte til en større lejlighed, hvor hun håber, at hendes to ældste drenge også kommer til at bo, og hun har ingen bekymringer ved at være alene med børnene.

LÆS OGSÅ: Nu melder familien ud: Her skal Jens Werner bisættes

– Det bedste ved at bo hernede er hele mentaliteten. Den er en anden end i Danmark. Folk hernede er meget sødere og hjælper hinanden, her er ikke så stressende. Det eneste er, at det er mere bøvlet at søge om noget hernede, fordi det hele stadig foregår ikke-elektronisk på for eksempel fax. Tanken om et liv i Danmark ligger mig helt fjernt. Når jeg er på besøg eller på samvær i Danmark, så føler jeg mig ikke hjemme mere.

LÆS OGSÅ: Peter Birch er blevet single

Se videointerviewet med Natascha Linea øverst i artiklen.