Foto: Privat

'Gift ved første blik'-deltager søger hjælp: Jeg har fejlet

Jakob Bay er en ildsjæl uden lige, men nu er hans nyeste projekt i fare for at blive aflyst, allerede inden det ser dagens lys.

Sidste år blev Jakob Bay, som er kendt fra 'Gift ved første blik', hædret af Børnecancerfonden med titlen som årets ildsjæl efter flere års imponerende arbejde med at samle penge ind til kræftramte børn via sit velgørenhedsprojekt FundRacers.

LÆS OGSÅ: Christian Degn deler stor nyhed: Skal være far igen

Det gav ham endnu mere blod på tanden til det videre arbejde. Indtil nu har Jakob samlet penge ind via etablerede motionsløb som CPH Marathon, MammutMarch og lignende, men den seneste tid har han knoklet for at lave sit eget motionsløb i den gode sags tjeneste. Det har dog vist sig, at det ikke er lige til.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-par kæmper for at få børn: Vi er tættere på

- Jeg har fejlet og har brug for hjælp! Jeg havde en drøm om at skabe et motionsevent for alle og samtidig indsamle en masse penge til kræftramte børn! Men efter 9 måneders hårdt arbejde, må jeg erkende, at jeg var for optimistisk i forhold til at skaffe en virksomhed til at være hovedsponsor til eventet, indleder Jakob et opslag på Facebook, og overfor HER&NU uddyber han:

- Jeg har en masse børn klar til at løbe/gå sammen i Fælledparken! Jeg mangler bare en hovedsponsor, der kan hjælpe mig med at få konceptet op og stå! Når løbet først er skudt i gang, håber jeg, at det kan udvikle sig til et landsdækkende event, som virkelig kan gøre en forskel for børnene, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Sød video: Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler afslører kønnet

Sidste råb om hjælp

Konceptet for eventet, som hedder Børnecancerløbet, er, at alle deltagerne løber eller går en 1 km runde i Fælledparken, det skulle løbe af stablen 31. august. For hver runde deltagerne tilbagelægger, bliver der doneret et beløb 100% ubeskåret til Børnecancerfonden.

LÆS OGSÅ: Bryllup sat på pause for 'Gift ved første blik'-par: Det er gået for stærkt

- Tanken var, at beløb skulle komme fra en hovedsponsor, der til gengæld så ville få en stor eksponering og samtidig være med til at skabe et bæredygtigt event, der forhåbentligt kunne leve videre i mange år. Men jeg har fejlet. Det er ikke lykkedes for mig at finde den samarbejdspartner, der har mulighed for at bruge 50-100.000 kr., som ville gå ubeskåret til det gode formål, skriver Jakob i sit opslag og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Morten Ankerdals store passion: Livslang sportsrejse

- Derfor er dette mit sidste råb om hjælp, alternativt er jeg nødt til at kaste håndklædet i ringen og aflyse Børnecancerløbet, allerede inden det er kommet i luften.

Man kan læse mere om eventet HER.