Bryllup sat på pause: Det er gået for stærkt

'Gift ved første blik'-parret Jeanette og Michael har brug for mere tid.

Tilbage i 2023 var kunne hele Danmark følge med, da Michael Ewald Hansen og Jeanette Lagoni blev forelskede for åben skærm i 'Gift ved første blik'.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Mads afslører: Mere tv på vej

Som det eneste par forblev de gift, og ikke nok med det, så har det længe været planen, at parret skal giftes endnu engang. Kirken var fundet og datoen var sat til september.

Men nu er bryllupsplanlægningen sat i bero, og kærlighedsfejringen må vente. Det deler Jeanette i dag på sin Instagram.

- Om to måneder skulle vi holde et stort bryllup. Men vi har valgt at sætte det på pause, indleder Jeanette opslaget og fortsætter:

- Vi har haft et vildt år med tv-programmet, nye oplevelser, salg af lejlighed, flytning, nye bekendtskaber osv. Det er simpelthen gået for stærkt, så vi har besluttet at et bryllup godt kan vente.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche tilbage på skærmen: Helt nyt program

Stærkt er det som bekendt også gået, da parret netop blev gift uden at kende hinanden, og det lyder til, at de nu har brug for mere tid til at få afdækket alle sider af hinanden.

- Vi har både følt os lidt stresset over at skulle holde en kæmpe fest samt indset, at der er flere af hinandens gæster, vi ikke kender endnu. Vi er allerede gift, så vores forhold er uændret, men vi føler behov for at kunne trække vejret og bare nyde hinanden og sommeren/efteråret, uden presset om en kæmpe fest lige om hjørnet.

Du kan selv se opslaget herunder: