Efter hård kritik: Stor ændring i 'Bachelorette'

Sidste år var de to kvinder i 'Bachelorette' skuffede, men i år er det helt anderledes.

Da 'Bachelorette' rullede over skærmen i Danmark for første gang i 2023 var de to hovedpersoner ikke begejstret efter at have set de medvirkende bejlere. Faktisk lød meldingen, at de var meget skuffede.

Det er dog den helt modsatte følelse, de to nye kvinder i sæson 2 af 'Bachelorette' sad med efter at have mødt mændene, og de mener, at TV 2 har gjort et stort arbejde for, at de ikke skulle blive skuffede igen.

LÆS OGSÅ: Gravide Julie Kriegler bor ikke med kæresten: Stressende

- Vi brugte lang tid på at forklare vores type og sende billeder, så de havde en fornemmelse af det, så jeg tror virkelig de (casterne red.) har prøvet i år at ramme vores typer, fortæller Sofie, og Lissa tilføjer:

- Noget af det, der kan give programmet succes, er jo, hvis der kommer match, der holder, og hvis man får reelle kærlighedshistorier. Så det tror jeg, de har tænkt over, uden vi ved det, fortæller Lissa.

Foruden billeder skulle kvinderne også fortælle om, hvilke værdier deres match skulle have, og hvilken personlighed de ønskede hos en fyr.

Realityportalen/HER&NU har spurgt TV 2 ind til, om de har gjort mere i år for finde mænd, som er et godt match med kvinderne.

LÆS OGSÅ: Elvira ikke i tvivl: Har fundet babynavn

- Mændene i Bachelorette møder stærkt op til start i år med både velforberedte og personlige entreer på den røde løber. Om det skyldes, at mændene fra sæson 1 har vist vejen, eller om det er en naturlig reaktion på et nu mere etableret format, er svært at svare på, lyder det fra TV 2's programredaktør Thomas Richardt Strøbech, der tilføjer:

- I vores casting, har vi - lige som sidste år - lagt vægt på at caste en bred vifte af mænd, som vi tænker kunne være et godt match til kvinderne.

LÆS OGSÅ: Inden tv-debut: Ny 'Bachelorette' deler sine inderste tanker

Dejlige mænd

Og noget tyder på, at produktionen ramte plet.

- Produktionen har fortalt, at den mest nervepirrende dag at filme er den røde løber, fordi de håber, vi kan lide mændene. Så da vi gav udtryk for, at det var nogle dejlige mænd, kunne de ånde lettet op, fortæller Lissa, og Sofie tilføjer:

- Vi var sygt positivt overraskede. Det gør jo også bare, det er fedt at komme ud på date, fordi man er begejstret for at have den ene, den anden og tredje med, fordi der ikke kun er én, man ville have med. Jeg var i hvert fald interesseret i at lære mange af dem at kende.

LÆS OGSÅ: WHAT: Gamle kendinge med i 'Paradise Hotel'

Rød løber i Bachelorette
Rød løber i Bachelorette